וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דני אבדיה הפך לכוכב ענק - וכעת הוא חושף את הקשיים

עודכן לאחרונה: 24.12.2025 / 9:18

צפו בכוכב פורטלנד המתוסכל מנתח את ההחטאה הגורלית ("זה היה התרגיל, חשבתי שיעשו עלי עבירה מהירה") ומודה שהנטל ההתקפי נותן את אותותיו: "לא פשוט להיות היוצר המרכזי, אין ספק שיש עייפות - אבל לאף אחד לא אכפת כמה עייף אני"

דאבל דריבל עונה 1 פרק 35/מערכת וואלה

דני אבדיה חווה הלילה (בין שלישי לרביעי) הפסד כואב מאוד. כוכב פורטלנד עזר להחזיר את קבוצתו מפיגור 17 מול אורלנדו, אך החטיא מספר זריקות מפתח ברבע האחרון - כולל שלשה גורלית שהיתה יכולה להשוות את המשחק, 9.7 שניות לבאזר.

"זה המהלך שתוכנן", אמר אבדיה, שסיים עם 25 נקודות באחוזים רעים (10 מ-25 מהשדה). "הרגשתי שהולכים לעשות עלי עבירה ולא רציתי שזה יקרה, אז ניסיתי לקחת זריקה מהירה, כך שגם אם אחטיא יהיה לנו זמן לבצע עבירה ולעשות דברים. לקחתי זריקה מהירה וקיוויתי לטוב. זו היתה זריקה קשה, אבל ניסיתי. לפעמים זה ייכנס ולפעמים לא, אני אחיה עם התוצאות".

על ההפסדים הצמודים של הבלייזרס לאחרונה: "יש פה חבורה מצוינת, חזקה מאוד מנטלית. אנחנו ביחד, מסתדרים זה עם זה, הכימיה מדהימה, מהכי טובות שראיתי. אנחנו ממשיכים להיאבק, זו הזהות שלנו, אנחנו מאמינים זה בזה וזה ישפר אותנו. לומדים מהפסדים קשים כאלה. חסרים לנו הרבה שחקני מפתח, חלקנו מקבלים תפקידים שמעולם לא היינו בהם - כולל אותי".

הישראלי הפך העונה לכוכב של ממש, מועמד לגיטימי לאולסטאר - וכעת הוא מודה שהנטל ההתקפי שהושם עליו לעתים מקשה עליו. "אם להיות כן, זה לא פשוט להיות היוצר המרכזי", סיפר. "מחליפים עלי הגנות, זורקים עלי שומרים שונים, אני מנסה לקבל החלטות נכונות. אין ספק שיש עייפות, לא אשקר, אבל לאף אחד לא אכפת כמה עייף אני. אני צריך לספק את הסחורה. הגוף כואב לי אבל יש לי יומיים להתאושש. אני אהיה בסדר. כל עוד אני מסוגל ללכת, אז גם אשחק".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully