גמר הסופרקאפ האיטלקי יפגיש מחר (שני, 21:00, ספורט1) בריאד את נאפולי עם בולוניה. האלופה מחפשת זכייה שלישית בתולדותיה וראשונה מאז 2014, בעוד יריבתה חולמת על הנפה ראשונה אי פעם, בגמר הראשון בתולדותיה. החבורה של אנטוניו קונטה הגיעה לגמר לאחר שהתאוששה מה-2:0 מול בנפיקה וה-1:0 מול אודינזה עם 0:2 על מילאן בחצי הגמר, ומנגד הפתיעה בולוניה את אינטר בדו-קרב פנדלים שהעלה אותה למעמד היוקרית.
בשני הגמרים הקודמים שלה נאפולי הפסידה ולא כבשה אפילו שער אחד, בעוד בולוניה סופרת תשעה משחקים רצופים ללא הפסד חוץ, לצד חמישה משחקים רצופים ללא הפסד מול הפרטנופיי, אותם ניצחו 0:2 בחודש שעבר במסגרת הליגה.
לקראת המשחק, התראיין שחקן נאפולי סאם בוקמה ונשאל מי לדעתו השחקן הטוב בליגה. "אני חייב להגיד שמדובר בחברי, סקוט מקטומיניי. הוא חזק בצורה בלתי רגילה, וגם אדם נהדר".
