וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פדרי בספק, המומנטום של ברצלונה יימשך גם מול ויאריאל?

עודכן לאחרונה: 20.12.2025 / 11:24

המוליכה תחפש ניצחון ליגה שמיני ברציפות, דה יונג עשוי לתפוס את מקומו של הקשר המצטיין, סולומון יתחיל פעם נוספת על הספסל מנגד (ראשון, 17:15)

תקציר: ראסינג סנטאנדר - ויאריאל 1:2/ספורט1

המחזור ה-17 בלה ליגה יימשך מחר (ראשון) עם ארבעה משחקים, ובמוקד תארח ויאריאל של מנור סולומון את ברצלונה.

ויאריאל - ברצלונה (ראשון, 17:15)

הקטלאנים סופרים שבעה ניצחונות ליגה רצופים - כולם בפער של שני שערים או יותר - וכעת הם מחפשים להמשיך את הרצף הזה ולעשות צעד נוסף אל עבר אליפות שנייה ברציפות. הצוללת הצהובה שואפת להמשיך את פתיחת העונה המוצלחת שלה ואולי להיכנס רשמית למירוץ האליפות, אך לאחרונה היא מתחילה לגלות סימני האטה - הפסד 3:2 לקופנהאגן בליגת האלופות, לצד הדחה מביכה מהגביע הספרדי מול ראסינג סנטנדר. מנור סולומון יתחיל פעם נוספת על הספסל ויקווה להשתלב.

ברצלונה סופרת 18 משחקי חוץ רצופים ללא הפסד מול ויאריאל - ניצחה הביתי האחרון על הקטלאנים היה אי שם ב-2008. פדרי, הסובל מפציעה בשוק, נמצא בספק להתמודדות, ואם ייעדר פרנקי דה יונג יתפוס את מקומו בקישור לצד אריק גרסיה, כשפרמין אמור לעלות כקשר התקפי.

בספק גדול. פדרי/רויטרס

ג'ירונה - אתלטיקו מדריד (ראשון, 15:00)

הקולצ'ונרוס מקווים להתאושש אחרי שני הפסדי חוץ רצופים - דבר שלא קרה להם מאז ינואר 2024 - ושואבים עידוד מכך שניצחו שישה משבעת משחקיהם האחרונים עם ג'ירונה. מנגד, המארחת חולמת על ניצחון ליגה שני רצוף לראשונה זה קרוב לשנה, שיעלה אותה מעל הקו האדום, אך קל זה לא יהיה.

משחקים נוספים:

אלצ'ה - ראיו וייקאנו (ראשון, 19:30)

בטיס - חטאפה (ראשון, 22:00)

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה fiber ושדרגו את חווית הגלישה והטלוויזיה בזול!

בשיתוף וואלה פייבר

המחזור יינעל ביום שני, אז תארח אתלטיק בילבאו את אספניול.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully