מכבי נתניה תארח את מכבי תל אביב ביום ראשון ותנסה לנקום בה על התבוסה 4:0 מהסיבוב הקודם. נתניה מגיעה אחרת לגמרי מאיך שנראתה בתחילת העונה, אך המאמן יוסי אבוקסיס יצטרך לאלתר חוליית הגנה חדשה, לאור היעדרותם של כל שלושת הבלמים שפתחו בהרכב במשחק האחרון. דניס קוליקוב הפצוע, יובל שדה המורחק וכרם ג'אבר המוצהב לא יעמדו לרשותו של המאמן יוסי אבוקסיס, שהתייחס לכך היום במסיבת העיתונאים לקראת המשחק:
"זה מקרה נדיר ששלושה בלמים ששיחקו במשחק אחד נעדרים כולם לאחר מכן. אבל מי שישחק אלו שחקנים ששיחקו בהרכב, גם אם לא שיחקו ביחד. ננסה לעשות תיאום גם באימון היום, גם במשחקונים וגם בשישי ובשבת. זה לא פשוט, אבל מצד שני לפעמים שחקנים תופסים את המקום וממשיכים לשחק, וזה צ'אנס עבורם".
רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע.
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק כדי לנצח בשלושה שערים.
על יחסי הכוחות ביום ראשון אמר: "מן הסתם מכבי תל אביב היא הפייבוריטית. היא קבוצה חזקה, האלופה. למרות שבכמה משחקים היא פחות טובה, אין ספק שזו אחת הקבוצות החזקות בארץ ותמיד קשה לנו נגדם, בטח עם הגנה חדשה. יש לנו את האפשרות לעשות תוצאה טובה במשחק הזה, בטח בבית שלנו. אני מקווה מאוד שזה מה שיקרה. גם במשחק האחרון מול באר שבע זה היה - אמנם רדפנו אחרי באר שבע מהדקה הראשונה, אבל חזרנו למשחק וזה לא שהתפרקנו, ויש קבוצות שמתפרקות שם. היינו טובים, הגענו למצבים ואנחנו צריכים נגד הגדולות להביא תוצאות יותר טובות. אנחנו רואים שלפעמים קבוצות נגד הגדולות משחקות פחות טוב או יותר הגנתי, אבל האופי שלנו השנה הוא לשחק אחרת. אנחנו כובשים הרבה, אבל סופגים הרבה, ונצטרך למצוא איזון מבחינת משחק ההגנה ליכולת בהתקפה. זה משהו שנצטרך לתת עליו את הדעת בכל המשחקים".
על השינוי שחל בסגנון המשחק שלו כמאמן, שהפך להתקפי יותר: "הכדורגל משתנה כל הזמן ואי אפשר להיתקע על מה שהיה. מה שמתאים לקבוצה מסוימת או לסגל מסוים, לא מתאים לאחר. אני תמיד מתאים את עצמי לסגל שלי ובסגל שלנו יש המון שחקנים איכותיים, בטח אחרי שצירפנו שחקנים אחרי פתיחת העונה הלא טובה. אני חושב שאני נותן הרבה חופש לשחקנים שלנו, אבל מצד שני נצטרך לשפר את משחק ההגנה, כי אי אפשר לשחק רק התקפה בכדורגל. אם נמצא את האיזון בסיבוב השני, נהיה אפילו קבוצה יותר טובה. אני דורש יותר הגנה מהשחקנים ההתקפיים שלנו וזה יעזור לנו. בבאר שבע, אגב, משחק ההגנה שלנו היה יותר טוב מבמשחקים הקודמים ולא הגיעו ליותר מדי מצבים נגדו".
אבוקסיס נשאל בנוגע לשינויים בחלון ינואר והשיב: "כמו כולם, גם אנחנו חושבים על זה ויש עמדות שאנחנו חושבים להביא בהן שחקנים, אבל רק אם אלו יהיו שחקנים שישדרגו אותנו. גם בשנה שעברה בחודש ינואר לא צירפנו יותר מדי שחקנים, כי השחקנים שהיו פה עשו התקדמות. אם לא נמצא גם עכשיו, לא נביא כי יש פה סגל טוב".


