אחרי שקופחה על ידי השופט וצוות ה-VAR ואיבדה יתרון ונקודות ב-2:2 מול עירוני קרית שמונה, הפועל תל אביב תשוב לבלומפילד כשהיא תארח את בני ריינה במשחק שיפתח את המחזור ה-15 בליגת העל (15:00, ספורט4) .
המאמן אליניב ברדה והקשר רוי קורין השתתפו היום במסיבת העיתונאים, ועוד לפני שהם דיברו, סמנכ"ל המועדון, ארז נעמן, התייחס לפרשת החולצות: "אנחנו לא מחפשים מלחמות עם אף אחד, מתעסקים בכדורגל. באותה נשימה חשוב להבהיר שאוהדי הפועל הם הפועל ושום דבר לא ישנה את זה. אנחנו בעד כל מחאה שאינה אלימה, חופש ביטוי מלא גם אם הוא מופנה נגד המועדון. אנחנו מודעים ותומכים בהליך המשפטי שמתנהל בבג"ץ. מחכים לראות את בלומפילד צבוע באדום ביום שבת".
ברדה נשאל על המשחק מול עירוני קרית שמונה: "בסופו של דבר התפקיד שלי הוא להכין את הקבוצה ולהתכונן למשחק. אשמח שההכרעות יהיו על הדשא. במשחק הזה קרו דברים יוצאים מן הכלל שלא היו לטובתנו, אבל זה כבר היסטוריה. איבדנו נקודות ונצטרך להחזיר אותן. אולי יש אנשים שמזלזלים בריינה, אנחנו אנחנו לא. היא נתנה פייט לכל הקבוצות שהיא שיחקה נגדן".
על הודאת איגוד השופטים בטעויות במשחק מול קרית שמונה "זה לא יכול לנחם אותי כי איבדנו שתי נקודות, אבל אני גם לא יכול להיתקע שם. עם כמה שזה היה טעות ולא לרוחנו, אנחנו צריכים להתקדם למשחק הבא ולהחזיר את הנקודות".
על סתיו טוריאל שייעדר: "הוא נפצע תוך כדי המשחק, המשיך לשחק וכבש. ככל שעברו הדקות הוא הרגיש כאבים ולא היה יכול להמשיך. אני מקווה שיחזור כמה שיותר מהר. יש שחקנים מאוד טובים, מי שישחק במקומו יעשה את העבודה בצורה הכי טובה שאפשר".
יתרון (4) 56
18:50

מכבי מעלה אדומים

מ.ס צפת
(1+)
מעלה אדומים, שפתחה רע את העונה, במגמת שיפור עם שני ניצחונות רצופים אמורה ויכולה לנצח את הקבוצה החלשה בליגה הלאומית. צפת, די בוודאות, תרד בסיום העונה.
רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע.
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק כדי לנצח בשלושה שערים.
על ההיעדרויות הרבות בשבת: "נעלה עם 11 שחקנים ועם הסגל הכי חזק, בשביל זה בנינו סגל גדול עם תחרות גדולה. נבחר את מי שיהיה הכי מוכן. אני מרוצה מהסגל, לא מרגיש שהוא קצר".
על רן בנימין שנמכר לדאלאס: "זו הזדמנות טובה לאחל לו בהצלחה. זה כבוד גדול להפועל. קיבלתי אותו בליגה הלאומית, הייתה איתו המון עבודה. אני שמח שהצלחנו לקדם אותו ולעזור לו. הלוואי שזו לא תהיה התחנה האחרונה שלו".
על התיקו מול ריינה בסיבוב הראשון: "כל איבוד נקודות יושב לי בראש, יכולנו להיות במקום יותר גבוה, אבל זה גם מחיר של קבוצה שמשתפת הרבה צעירים - לפעמים חסרה יציבות. אני בטוח שגם השחקנים מרגישים שיכולנו להיות במקום יותר טוב. יש גם נקודות שהורידו לנו, למרות שהשגנו אותן על המגרש".


