וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוואני ממתין לבדיקה נוספת - והשחקן שמועמד להחליפו בשבת

עודכן לאחרונה: 17.12.2025 / 8:28

בלם מ.ס. אשדוד שנפגע בראשו טרם קיבל אישור מהרופאים לשוב לאימונים, אג'יי עשוי להיכנס לנעליו. גם מוצ'ה בספק לבני סכנין

תקציר: מ.ס. אשדוד - הפועל ירושלים 2:0/ספורט1

אחרי שנפגע בראשו מכדור במשחק מול הפועל ירושלים בשבת שעברה והוחלף בשל זעזוע מוח, הרופאים עדיין אוסרים על טימותי אוואני לחזור לאימונים במ.ס. אשדוד - במיוחד כשהתפתח שטף דם בעינו. מחר (חמישי) אמור הבלם האוגנדי לעבור בדיקה נוספת שתכריע האם הוא יכול לחזור לאימונים ובאיזה מועד.

כך או אחרת, האפשרות שישחק בשבת במשחק החוץ מול בני סכנין קלושה עד לא קיימת. בהיעדרו עשוי המאמן חיים סילבס להציב במרכז ההגנה את הזר עמנואל אג'יי, שהיה מורחק במשחק האחרון ולא שותף מול הפועל ירושלים.

אג'יי, שנרשם רק באחרונה כשחקן חופשי לקבוצה במקום הזר הארגנטינאי ישראל קול שעזב, יכול לשחק במגוון של תפקידים - גם כקשר אחורי, גם כמגן שמאלי וכאמור הוא עשוי להיות מתופקד כבלם בשבת מול סכנין.

אוואני אחרי הפגיעה בשבת/דני מרון

לסילבס יש מספר רב של חוסרים לקראת המשחק החשוב, ביניהם אורי עזו הפצוע לתקופה של כמעט חודשיים, יוג'ין אנסה שסופר חמישה כרטיסים צהובים וירצה עונש הרחקה בשבת וגם נועם מוצ'ה בספק בגלל שהתחילו לו כאבים בשרירי הבטן. מי שאמור לחזור להרכב אחרי שהיה בעצמו בעונש צהובים במשחק האחרון הוא רועי גורדנה.

בנוסף לכל אלה באשדוד עדיין לא מצליחים להשיג את האישור הרפואי לחזרתו של קרים קימבידי לפעילות מלאה. הזר מקונגו שהיה מהטובים בקבוצה ואף כבש שער נהדר בתיקו מול הפועל באר שבע בטרנר לפני הפגרה הארוכה בחודש שעבר סובל מבעיה רפואית, ואינו יכול כרגע לחזור לפעילות, כך שהוא גם מאוד חסר לאשדוד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully