וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אמבפה ניצח: פריז סן ז'רמן חויבה לשלם לו 61 מיליון יורו

עודכן לאחרונה: 16.12.2025 / 14:43

בית הדין לעבודה בפריז דחה את כל דרישות המועדון, גזר עליהם תשלום מיידי של שכר ובונוסים שלא שולמו והורה לפרסם את פסק הדין באתר הרשמי שלהם. אלופת צרפת עשויה לערער

תיקתקנו - 16.12/ספורט1

המאבק המשפטי בין קיליאן אמבפה ופריז סן ז'רמן הגיע היום (שלישי) לסיום עם ניצחון גדול של הכוכב: בית הדין לעבודה בפריז פסק פה אחד כי המועדון הצרפתי מחויב לשלם לכוכב לשעבר סכום של כ-61 מיליון יורו, במסגרת הסכסוך בין הצדדים לאחר עזיבתו של הקפטן בקיץ 2024.

ארבעת שופטי בית הדין דחו את כל טענות המועדון וחייבו את האלופה לשלם לאמבפה 55 מיליון יורו בגין שכר ובונוסים שלא שולמו, בתוספת פיצויים וזכויות סוציאליות. פסק הדין נכנס לתוקף באופן מיידי, אף שלמועדון עומדת האפשרות לערער.

בנוסף, הורה בית הדין לפריז סן ז'רמן לפרסם את פסק הדין המלא למשך חודש בעמוד הראשי של אתר האינטרנט הרשמי של המועדון - החלטה חריגה שמעידה על חומרת הממצאים.

אמבפה ואל חלאיפי בימים טובים יותר/GettyImages, FRANCK FIFE/AFP

כזכור, בדיון שנערך בנובמבר האחרון דרשה סן ז'רמן סכום עתק של 440 מיליון יורו משחקנה לשעבר, בצעד שנתפס כמהלך התקפי מצד המועדון. במקביל, עורכי דינו של אמבפה תבעו מהקבוצה 263 מיליון יורו, בטענה ל"פיטורים שלא כדין, הטרדה מוסרית, העסקה פוגענית והפרת חוזה".

ההליך החל לאחר שאמבפה לא הצליח לגבות דרך הערוצים הספורטיביים סכום של 55 מיליון יורו בגין שכר ובונוסים שלא שולמו לו בתום חוזהו. בעקבות זאת פנה לבית הדין לעבודה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully