וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עידן אבשלום עזב את נתניה אחרי שש שנים: "מודה על הזכות"

15.12.2025 / 12:22

המנהל המקצועי ומי שאימן את הקבוצה עד לפני כחודש, סיים את דרכו במועדון. בתקופתו הקבוצה רשמה שתי עליות לליגת העל וזכתה בגביע המדינה של הלאומית

דאבל דריבל עונה 1 פרק 34/מערכת וואלה

עידן אבשלום, שרק לפני כחודש שב לתפקיד המנהל המקצועי באליצור נתניה בשל ההחלטה למנות את אריס ליקויאניס למאמן הקבוצה, הודיע על סיום דרכו לאחר שש שנים בקבוצה.

במהלך תקופתו, שהחלה באולם ישורון, הוביל אבשלום את אליצור נתניה לשתי עליות לליגת העל, זכייה בגביע המדינה של הליגה הלאומית והקבוצה רשמה מעבר היסטורי לארנה החדשה בעיר.

עזב אחרי שש שנים. עידן אבשלום/דני מרון

"אבשלום מבקש להודות להנהלת המועדון, לעיריית נתניה, לשחקנים, לצוותים המקצועיים, לשותפים לדרך ולקהל הנאמן שהפך את המסע הזה לייחודי ומשמעותי. הוא מסיים את תפקידו בתחושת סיפוק עמוקה וגאווה גדולה על הדרך שנבנתה", נמסר מהמועדון. "למרות סיום התפקיד, עידן אבשלום יישאר תמיד חלק בלתי נפרד מה-DNA של אליצור נתניה, וימשיך לעקוב, לתמוך ולאהוב מרחוק אך מקרוב".

אבשלום הוסיף: "זה לא פרק שנחתם, אלא יסוד שנבנה לעתיד. אני מודה על הזכות, ומאחל לקבוצה ולמנהליה הצלחה גדולה בהמשך הדרך".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully