מאמן מכבי תל אביב ז'ארקו לאזטיץ' צפוי לערוך מספר שינויים בהרכב הקבוצה במשחק הקרוב נגד הפועל פתח תקוה, ביום שני בבלומפילד. נגד שטוטגרט בליגה האירופית העדיף המאמן הסרבי לעלות עם מספר מחליפים, על מנת לשמור את שחקני ההרכב הקבועים, שאמורים לשוב ל-11 בניסיון להישאר במאבק האליפות.
האלופה השיגה רק ניצחון אחד (נגד הפועל חיפה) בארבעת משחקי הליגה האחרונים שלה, לצד הפסדים לבית"ר ירושלים והפועל באר שבע, ותיקו מול מ.ס.אשדוד.
הקפטן דור פרץ, טייריס אסנטה ואושר דוידה, שלא פתחו בגרמניה, עתידים לשוב ל-11. השוער אופק מליקה, שישב על הספסל נגד שטוטגרט, צפוי לפתוח גם כן, לאחר שרועי משפתי קיבל את חולצת ההרכב מול הגרמנים בחמישי. במכבי תל אביב הסבירו שמליקה הצעיר שיחק בשלושה משחקי ליגה רצופים בתוך שמונה ימים ולכן העדיפו לתת לו מנוחה, כדי שיגיע טרי ורענן למשחק הליגה בבלומפילד בשני.
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
עידו שחר, שלא נכלל בסגל למשחק נגד הפועל באר שבע, ישוב לסגל וגם שגיב יחזקאל, שריצה עונש הרחקה מול שטוטגרט, יעמוד לרשותו של המאמן.
בשלב זה עדיין לא ברור האם ארגוני האוהדים "הפאנטיקס" ו"אחים לסמל" ישובו ליציע, אחרי שהחרימו את משחק הבית הקודם נגד הפועל חיפה.


