וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עבדולאי סק מחכה: המאמן וההתאחדות רבים על גודל הסגל

נבחרת סנגל דחתה את ההכרזה על הסגל לאליפות אפריקה בגלל "מחלוקת עזה" בנוגע למספר המוזמנים. הסיבה: שיקולי עלות

תקציר: עירוני קרית שמונה - מכבי חיפה 1:0/ספורט1

כל 24 הנבחרות המשתתפות באליפות אפריקה נדרשו לפרסם את הסגלים הרשמיים שלהם עד 11 בדצמבר. כולן עשו זאת, פרט לאלג'יריה ולסנגל. עבדולאי סק, בלמה של מכבי חיפה, צפוי להיות ברשימה הסופית של אלופת 2021, אבל הסגל יפורסם רק מחר (שבת) בגלל "מחלוקת עזה" בין המאמן פאפ צ'או להתאחדות בנוגע למספר השחקנים שיהיו בו. הסיבה: שיקולי עלות.

התאחדות הכדורגל של אפריקה הודיעה מראש כי היא תממן 23 שחקנים מכל נבחרת, אבל מותר לזמן 28 שחקנים. פשוט המוזמנים הנוספים יהיו על חשבון ההתאחדות המקומית, כולל טיסות, לינה ודמי אש"ל. המאמן הסנגלי רוצה סגל של 27 שחקנים, אבל בהתאחדות מהססים לקחת על עצמם הוצאות נוספות ומוכנים לאפשר לו 24, מה שאומר שהם יממנו רק אחד נוסף.

הדיונים נמשכים, ובזמן ששני הצדדים מסכימים על חשיבות הצגת הסגל החזק ביותר האפשרי, עדיין אין הסכמה על גודלו. צ'או עומד על שלו מתוך מה שהוא רואה כחיוניות תחרותית, בעוד ההתאחדות שוקלת בין זהירות פיננסית לבין שאיפות מקצועיות.

עבדולאי סק במדי נבחרת סנגל/GettyImages, MB Media

סנגל רוצה לזכות שוב בתואר היבשתי, אותו הניפה כאמור ב-2021 לראשונה בתולדותיה. מקומו של סאדיו מאנה מובטח וכך גם יתר הכוכבים וכן בלם מכבי חיפה, אך גם הם צריכים להמתין להודעה הסופית להגיע למחנה האימונים שיתחיל בסנגל ויימשך בטאנג'יר, מרוקו, עד למשחק הראשון ב-23 בדצמבר.

סק בן ה-33 היה בסגל בחודש שעבר וגם בישל ב-0:8 על קניה במשחק ידידות. יש לו שני שערים ב-17 הופעות במדי הנבחרת. בהנחה שיזומן לאליפות אפריקה, הוא ייצא רק לאחר המשחק של מכבי חיפה מול בני ריינה ביום ראשון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully