המחזור ה־15 ביורוליג יינעל מחר (שישי) עם מספר משחקים גדולים. לצד משחק החוץ של הפועל תל אביב מול וירטוס בולוניה, יערך הדרבי הלוהט של בלגרד ושחזור גמר העונה שעברה בין מונאקו לפנרבחצ'ה.
מונאקו - פנרבחצ'ה איסטנבול (20:30)
שחזור גמר היורוליג מהעונה שעברה צפוי לספק מפגש מסקרן בין הצרפתים הלוהטים (9:5) לטורקים (8:5), להם משחק חסר. הקבוצה מהנסיכות בעיצומו של רצף התקפי אדיר, עם שלושה נצחונות רצופים, שבמהלכם שברה את שיא הנקודות של המועדון עם 125 נקודות. אלי אוקובו (שנבחר לשחקן השבוע) ומתיו סטראזל (6 מ־8 ל-3 במחזור הקודם), יקוו להתפוצץ גם הפעם כדי להישאר צמודים להפועל תל אביב בפסגת היורוליג. פנר מצידה תנסה להגביל את ההתקפה הצרפתית ולהאריך את רצף הנצחונות שעומד כרגע על חמישה.
ברצלונה - אולימפיאקוס (21:30)
קרב ענקיות בין בארסה המתקאמבקת (9:5), שמציגה כדורסל מאוזן יותר תחת צ'אבי פסקואל, לבין אולימפיאקוס (8:5), שחוזרת לפרקט לאחר דחיית משחקה מול פנר. הקטלאנים מגיעים במומנטום נהדר של ארבעה נצחונות מחמשת המחזורים האחרונים, כולל ניצחון אדיר על הכוכב האדום בלגרד בהובלתו של וויל קלייברן (22 נקודות) שהופך שוב לאחד הנשקים ההתקפיים המרכזיים באירופה. הדו־קרב הצפוי שלו מול סשה וזנקוב (17.1 נקודות ו־7.4 ריבאונדים לערב) עשוי להכריע את זהות המנצחת. הקבוצה מפיראוס תבנה על יכולתו המשתפרת של אוון פורניה, ותקווה לרוח גבית מהחתמתו הטריה של מונטה מוריס.
פרטיזן בלגרד - הכוכב האדום בלגרד (21:30)
הדרבי של בלגרד חוזר, והפעם ללא ז'ליקו אוברדוביץ' על הקווים. פרטיזן (5:9) מגיעה אחרי ניצחון חשוב על באיירן, ניצחון שעליו העיבו שריקות בוז מחרישות אוזניים כנגד שחקני הקבוצה בשל פיטורי המאמן האגדי. בצד השני, צ'ימה מונקה וחבריו (9:5) ינסו להתאושש מערב קליעה חלש במיוחד (4 שלשות בלבד מתוך 24 ניסיונות) בהפסד המפתיע לברצלונה. ג'ארד באטלר, שמעמיד רק 5.4 נקודות בממוצע בשלושת המשחקים האחרונים, ינסה להתעורר רגע לפני סיום הסיבוב הראשון מול היכל מלא בבלגרד ארינה.
דובאי באסקטבול - באיירן מינכן (18:00)
צמד המאכזבות ינסו לייצב את עצמם ולשפר עמדות. הבווארים (5:9) שמגיעים עם רצף מדאיג של חמישה הפסדים ויקוו לשפר את ההגנה, שספגה יותר מ־90 נקודות בשלושת המשחקים האחרונים, ולסמוך על היכולת של ספנסר דינווידי, שקלע בספרות כפולות בחמשת משחקיו האחרונים והפך לעוגן ההתקפי של הגרמנים. לעומתה, הקבוצה מהנסיכות (8:6), שמציגה מאזן ביתי מרשים עם שלושה ניצחונות רצופים, תרצה לחזור למסלול אחרי ההפסד הצמוד לוירטוס.
