וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פפ גווארדיולה: "אנחנו עדיין רחוקים מזכייה בליגת האלופות"

עודכן לאחרונה: 11.12.2025 / 7:23

גם ה-1:2 על ריאל מדריד לא הכניס את מאמן מנצ'סטר סיטי לאופוריה: "אנחנו עדיין לא מוכנים, השחקנים נתנו מאמץ ענק - אבל יש הרבה מקום לשיפור"

תקציר: מנצ'סטר סיטי - סנדרלנד 0:3/ספורט1

מנצ'סטר סיטי יצאה אמש (רביעי) מהברנבאו עם אחד הניצחונות החשובים שלה העונה - מהפך בדרך ל-1:2 על ריאל מדריד - המשך ישיר של ההתאוששות האחרונות, שאולי מלמדת על כך שאלופת אירופה לשעבר חוזרת לתלם.

אבל פפ גווארדיולה עדיין טוען: "אנחנו רחוקים מזכייה בליגת האלופות. עדיין לא מוכנים. בפברואר נהיה טובים יותר. היינו כבר כאן בעבר, שיחקנו טוב יותר מאשר היום, והפסדנו. ככה זה הכדורגל. השחקנים נתנו מאמץ בלתי ייאמן, אבל יש לנו עוד הרבה מקום לשיפור".

הדברים מגיעים דווקא אחרי שסיטי עלתה למקום הרביעי בטבלה, ולפי סוכנויות ההימורים היא מדורגת שלישית לזכייה, אחרי ארסנל ובאיירן מינכן. פפ הוסיף כי חלק גדול מהשחקנים חוו את הבכורה שלהם בברנבאו: "ארבעה, חמישה, שישה שחקנים שיחקו כאן לראשונה. אולי אנחנו עדיין לא מוכנים לשלבים כאלה, אבל זה תהליך. יש לנו כבר 13 נקודות, והכול בידיים שלנו כדי לסיים בטופ 8. זה היעד".

מאמן מנצ'סטר סיטי פפ גווארדיולה מחבק את ארלינג הולאנד/רויטרס

ארלינג הולאנד הוסיף וסיכם ערב לא פשוט: "קשה לשחק כאן. יכולנו לכבוש עוד אחד… הייתי קרוב, ז'רמי (דוקו) היה קרוב כמה פעמים, אבל זה משחק כאוטי. אנחנו סופר שמחים. זה ניצחון שהיה חייב להגיע אחרי ההפסד ללברקוזן. נותרו לנו עוד שני משחקים, צריך לסיים חזק ולהיכנס לטופ 8. זה כל הסיפור".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully