אנטוניו ספר, קשרה הרומני של מכבי בני ריינה, עשוי לשוב בתוך מספר שבועות לאימונים עם הקבוצה אחרי היעדרות ממושכת בגלל פציעה. ספר שמחלים מקרע מלא בשריר המפשעה, יעבור השבוע בדיקת MRI ברומניה ולאחריה יוחלט - בהתאם לממצאי הבדיקה - מתי הוא יכול לחזור לאימונים.
הקשר הרומני, שנפצע במחזור החמישי במשחק נגד בית"ר ירושלים, קרע באופן מלא את שריר המפשעה ובמועדון העדיפו לבחור בטיפול שמרני במקום לשלוח אותו לניתוח. אם הוא היה נשלח לטיפול כירורגי, זמן ההחלמה היה צפוי להיות ארוך יותר.
כעת, אחרי הליך שיקום ארוך שהשחקן עשה ברומניה, נראה כי חלה הטבה משמעותית במצב הפציעה. לאחר בדיקת ה-MRI שתתבצע השבוע, יוחלט אם הוא כשיר לחזור לאימונים מלאים.
היום השחקנים קיבלו יום חופשי וממחר תתחיל הקבוצה בהכנות לקראת המשחק נגד מכבי חיפה שייערך ביום ראשון ביצטדיון 'בראל' בנוף הגליל. הנהלת ריינה העבירה כ-3,600 כרטיסים לטובת אוהדי מכבי חיפה ובמועדון מצפים שהאצטדיון יהיה מלא.
