ענאן חלאילי רשם הערב (שלישי) רגע מרגש אותו לעולם לא ישכח. שחקן אוניון סן ז'ילואז כבש שער בכורה נפלא בליגת האלופות, כשהניף את הרגל ושחרר בעיטה חזקה ושטוחה לרשת של מארסיי, כדי להעלות את קבוצתו ל-0:1 כבר בדקה ה-5. "זו בעיטה מבריקה של חלאילי", צייץ העיתונאי ג'וש באנטינג. "זו בעיטה מושלמת, אבל מארסיי היתה חייבת לשמור עליו מהר יותר".
גם בבלגיה החמיאו לשחקן הכנף הישראלי. "ברגל שמאל, הוא שחרר טיל לפינה. איזו פתיחה של אוניון!" נכתב ב"ספורזה". באתר 7sur7 הוסיפו: "זו פתיחה חלומית לסן ז'ילואז, מתפרצת מושלמת וחלאילי יורה בעיטה נפלאה מרחוק". ב-HLN נכתב: "הבעיטה הראשונה - בינגו. חלאילי חותך מימין לשמאל ויורה בעיטה לפינה. נהדר".
על אף שקבוצתו ירדה בפיגור 2:1 לחדרי ההלבשה, חלאילי קיבל באתר Flashscore את הציון 8.4 - הכי גבוה על המגרש, ובפער גדול (מייסון גרינווד ופייר אמריק אובמיאנג ממארסיי זכו ל-7.7). גם בסיום, חרף ההפסד 3:2, הוכתר למצטיין של אחד מאתרי הסטטיסטיקה הגדולים בעולם, עם ציון 8.5. לשם השוואה, הבא אחריו בשתי הקבוצות היה איגור פאישאו עם 7.9.
בדקה ה-71 השלים הישראלי צמד, שוב עם בעיטה חדה - הפעם מתוך הרחבה. "שוב זה חלאילי, בעיטה פנטסטית", כתבו ב-HLN. "בעיטה מצוינת", הוסיפו ב"ספורזה".
עם הצמד הזה, הגיע חלאילי לשלושה שערים העונה, לצד 0 בישולים בכל המסגרות. שערו הראשון היה במסגרת הליגה, כשסייע ל-0:5 על לובן בתחילת אוגוסט. בעונה שעברה רשם שני שערים ו-5 בישולים בכל המסגרות והיה אחד הגורמים המרכזיים לאליפות המופלאה של קבוצתו.
