הראיון העצבני של מוחמד סלאח אחרי שנותר על הספסל של ליברפול בפעם השלישית ברציפות גרם לזעזוע גדול אצל האלופה האנגלית. מעמדו המעורער של ארנה סלוט דווקא קיבל גיבוי מההנהלה אחרי הדברים של המצרי שאמר ש"המועדון זורק אותו מתחת לגלגלי האוטובוס", בביקורת מרומזת או לא נגד המאמן ההולנדי.
כחלק מהצעדים של המועדון נגד סלאח, הוחלט כי יהיה מחוץ לסגל הקבוצה למשחק מול אינטר בליגת האלופות הערב (שלישי), וגם ארנה סלוט דיבר על כך שהוא "לא יודע האם סלאח ישחק שוב במדי ליברפול".
מי שיצא בהפגנתיות נגד דבריו של סלאח הוא אגדת המועדון, ג'יימי קראגר, שלא חסך בביקורת כלפי המצרי בראיון ב"סקיי ספורטס": "זאת בושה מה שסלאח עשה. הוא חיכה לתוצאה רעה של ליברפול, כשהיא סופגת בדקה האחרונה כדי להוציא את הכל החוצה. כולם מרגישים שהמצב רע. הוא בחר בטיימינג כדי להוציא את זה על המאמן ושינסו לפטר את סלוט בעקבות זה. המועדון זרק אותו מתחת לגלגלי האוטובוס? הוא זרק את המועדון מתחת לגלגלי האוטובוס. הוא תמיד מדבר רק על עצמו ולא לוקח אחריות".
קראגר המשיך ונכנס בכל העוצמה בסלאח: "אני רוצה להזכיר לו ולסוכן שלו שלפני שהוא הגיע לליברפול, הוא היה כישלון בצ'לסי. בלי ליברפול הוא לא היה זוכה באף תואר גדול. הוא השחקן הגדול ביותר אי פעם במצרים, אבל לא זכה שם בשום דבר. הוא משחק עבור קבוצה, לא עבורו".
