וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הסיבות לאופטימיות של לאזטיץ' - וההסבר לאיחור בחילופים

8.12.2025 / 6:58

גם ההפסד להפועל באר שבע לא מנע ממאמן מכבי תל אביב להצהיר שהצהובים ישמרו על התואר: "היה לנו סיבוב כמעט מושלם עד בית"ר, נזכה באליפות". וגם: מחמאות למליקה על רקע השמועות על הגעת גלזר והחשש מפציעות ניקולאסקו

תקציר ליגת העל: הפועל באר שבע - מכבי תל אביב 0:1/ספורט1

למרות ההפסד במשחק העונה הראשון אמש (ראשון) בטרנר, ז'ארקו לאזטיץ' מתעקש: "אני יותר אופטימי אחרי המשחק, שנעמוד ביעדים שלנו העונה. יש לנו שחקנים צעירים ששיחקו עם הרבה אומץ. נכון שרצינו להיות במקום גבוה יותר עכשיו, אבל אני מאוד אופטימי".

מאמן מכבי תל אביב בא לדבר אמש בתום המשחק במסיבת העיתונאים ואמר בין היתר על הסיבוב הראשון שהסתיים: "עד שנותרנו בעשרה שחקנים מול בית"ר והתפרקנו, היה לנו סיבוב כמעט מושלם. ספגנו מעט שערים עד מה שעברנו מול בית"ר. החמצנו פנדל וניצחון על סכנין וספגנו שוויון מפנדל מול מכבי חיפה".

לאזטיץ' בירך את הפועל באר שבע על הניצחון והצהיר כי את העונה הזו הוא יסיים כאלוף עם שחקניו. "אני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל העונה נזכה באליפות, כפי שעשינו בעונה שעברה". המאמן התבטא בחום על שוערו הצעיר אופק מליקה וטען כי מכבי תל אביב לא דיברה עם עומרי גלזר לחלון הקרוב. "אלה דיבורים של עיתונאים", אמר בעניין שוער הכוכב האדום בלגרד.

מאמין בחבורה שלו. לאזטיץ'/אבי רוקח

המאמן הודה כי ייתכן שהיה צריך להכניס כמה שחקנים קודם אמש אבל הוסיף כי היו לו כמה שיקולים שקשורים לפעימות החילופים ולעובדה שיון ניקולואאסקו נפצע ועלי מוחמד קמארה סבל ממתיחה קלה בשריר והוא היה צריך לשמור לעצמו עוד חילוף.

במכבי תל אביב מודאגים מהפציעה של החלוץ המולדבי שפונה אמש לבית החולים כדי לעבור בדיקות וצילומים על מנת לאבחן את חומרת פציעת הברך שלו. החשש הוא לפגיעה באחת מרצועות הברך בתקווה שזה לא יהיה ברצועה הצולבת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully