וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יוסי אבוקסיס יודע: "צריכים לשפר את ניצול המצבים שלנו"

5.12.2025 / 16:01

מאמן מכבי נתניה דיבר לקראת משחק החוץ מול הפועל חיפה (א', 20:00, ספורט4): "מאוששים שחקנים, נצטרך לשמור על אותה יכולת"

תקציר: מכבי נתניה - מ.ס. אשדוד 2:2/ספורט1

מכבי נתניה תצא ביום ראשון (20:00, ספורט4) למשחק חוץ נגד הפועל חיפה ותנסה לחזור למסלול הניצחונות, אחרי שני משחקים פחות מוצלחים שהיו לה השבוע. נתניה פתחה את השבוע עם הפסד לבית"ר ירושלים ואחר כך הגיע ה-2:2 המאכזב נגד מ.ס. אשדוד, עם ספיגת שער שוויון כואב בדקה ה-97.

המאמן יוסי אבוקסיס צפוי לערוך כמה שינויים בהרכב, בעיקר עם חזרתו של הקשר האחורי עזיז ווטארה, שסיים לרצות עונש הרחקה, ולאור היעדרותו של הרי טבארש המוצהב.

"קודם כל, אני חושב שהמשחק נגד אשדוד היה אחד מהמשחקים הטובים שלנו שהיו העונה", אמר אבוקסיס לקראת המשחק ביום ראשון. "היינו צריכים לסיים את המשחק אחרי ה-0:2 עם המצבים שהגענו אליהם, אבל בכדורגל כל עוד אתה לא כובש, אתה תמיד חשוף לקבל שער בחזרה וזה מה שקרה לנו. אנחנו צריכים להיות ביכולת טובה כמו במשחק האחרון, רק להיות יותר תכליתיים מול השער".

על ההיערכות לקראת הפועל חיפה: "אנחנו ברצף של משחקים וכמו כל הקבוצות בשלב הזה, עם שלושה משחקים בשבוע, אנחנו מתארגנים ומאוששים שחקנים. אנחנו צריכים לבוא ולשחק באותה יכולת, כי גם בשני המשחקים האחרונים היכולת שלנו היא טובה, אבל ניצול המצבים פחות טוב ואנחנו צריכים לשפר את זה".

"הרגשה הכי מעצבנת בעולם". עוז בילו מול מוחמד עאמר ואשדוד/ברני ארדוב

הקשר ההתקפי עוז בילו, שצפוי להמשיך בהרכב, התייחס לספיגת השער בדקה האחרונה נגד אשדוד ואמר: "הרגשה הכי מעצבנת בעולם. יצאנו מאוד מאוכזבים מהמשחק הזה, בעיקר אחרי שעשינו משחק טוב, עד הגול שקיבלנו. יש לנו הרבה דברים לתקן מהמשחק הזה, ומאמין שנעשה את זה כבר במשחק הקרוב".

על היריבה ביום ראשון: "אנחנו מכירים את הפועל חיפה, ולמרות שתי התוצאות המאכזבות אנחנו בתקופה טובה ומרגישים טוב, ובטוחים שנעשה את זה בעזרת השם".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully