אחרי שבוע סוער שכלל את התפטרותו וחזרתו של ז'ארקו לאזטיץ', הרחקות אוהדים, חרם של חלקם ועל הדשא: תיקו באשדוד וניצחון על הפועל חיפה - מכבי תל אביב תצא למשחק חוץ מול הפועל באר שבע ביום ראשון. על המועדון הוטל עונש של איסור הגעת קהל, אבל הצהובים מקווים שגם בלי דחיפה מהיציע, הם יצליחו לנצח ולעלות לפסגת ליגת העל.
לאזטיץ' ערך היום מסיבת עיתונאים והבהיר מעבר לכל ספק שלא ידבר על האוהדים והתקריות השונות. בנוסף, הסרבי עדכן לגבי הפציעה של כריסטיאן בליץ' והרגיע: "זו לא אותה פציעה כמו הקודמת. הוא יהיה בחוץ שבוע-שבועיים, אני אופטימי".
על המשחק ביום ראשון: "זה לא משחק העונה, כי אנחנו רק בתחליתה. אבל זה משחק גדול נגד היריבה הכי גדולה שלנו מאז שהגעתי. אנחנו מכירים אותם, הם כמעט לא השתנו, ננסה להביא איכות ולנצח".
על דן ביטון: "תמיד שואלים אותי עליו לפני באר שבע. כולם יודעים כמה הוא טוב, אבל הוא לא היה שמח כאן. אני מאחל לו הצלחה, חוץ מבמשחקים נגדנו".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
יון ניקולאסקו השתתף בעצמו במסיבת העיתונאים ואמר: "אני שמח לשחק - חשוב לי לקבל דקות, לנסות לעזור לקבוצה. בשבילי העונה התחילה לפני ארבעה שבועות, כשיצאתי למשחקים של נבחרת מולדובה. קיבלתי שם דקות, חזרתי לישראל, השתלבתי באירופה ופתחתי בשני המשחקים האחרונים בליגה. אם אני בהרכב, כנראה שעשיתי מה שהמאמן מצפה ממני".
על המשחק מול באר שבע: "מאוד חשוב, אבל הוא רק הראשון, הם עוד יצטרכו לשחק בבלומפילד. הייתה לנו תקופה קשה, אבל ניצחנו את הפועל חיפה וזה נתן לנו ביטחון".
על היעדרות האוהדים: "ברור שקשה יותר בלעדיהם, בשביל שחקני כדורגל האוהדים זה הדבר הכי חשוב. אנחנו יודעים שהם יצפו בטלוויזיה, אז נעשה את הטוב ביותר שלנו כדי לשמח אותם".
על התקופה בה מיעט לשחק: "לא חשבתי על עזיבה. בשבילי התקופה הקשה הייתה בגלל הפציעה. התחלתי בהרכב, נפצעתי, קשה לחזור להיות באותו כושר".


