שש דקות לסיום המפגש עם וילרבאן הערב (חמישי), מצאה עצמה הפועל תל אביב בפיגור בן 11 נקודות מול נועלת הטבלה, בדרכה להפסד מביך במיוחד. אלא שאז הגיעה ריצת 0:17 שהצילה את אלופת היורוקאפ, וסידרה לה ניצחון 80:87 לצד שבוע נוסף בפסגת היורוליג, עם מאזן 4:10. דן אוטורו בלט עם 18 נקודות, אנטוניו בלייקני וג'ונתן מוטלי הוסיפו 18 כל אחד, אך לדימיטריס איטודיס יש לא מעט סיבות למחשבה לקראת המפגש עם וירטוס בולוניה בשבוע הבא.
"ברכות לקבוצה. וילרבאן שיחקו משחק נהדר, במיוחד נאנדו. הם מאומנים מאוד. הפסקנו לשחק ב-15-16 הפרש, התחלנו לחשוב על דברים אישיים, וזה כבר לא היה כדורסל. כשמצאנו את עצמנו בפיגור 11, 6 דקות לסוף, היה לנו את האומץ, את האחריות האישית לחזור ולהגן כדי לנצח את המשחק. יש לנו הרבה מה לעשות, אנחנו קבוצה חדשה. אני כל הזמן אומר את זה מהיום הראשון, אנחנו מחפשים את הכימיה הנכונה בינינו. אנחנו צריכים יותר מחמישה שחקנים. לרוץ 3:21, ב-6 הדקות האחרונות, זה אומר הרבה על הפוטנציאל שלנו, אנחנו צריכים לעמוד בפוטנציאל שלנו".
המאמן הוסיף ואמר: "זה דבר גדול שהמשחקים חוזרים לישראל, תודה לכל הקבוצות שתמכו בנו. לכל הקבוצות הישראליות יהיה הרבה קהל בבית. אני רוצה להודות לכל האנשים בבולגריה, נתראה עדיין כאן כי יש עוד הרבה משחקים שישוחקו פה בגלל הסכמים כאלה ואחרים שיש מול קבוצות אחרות".
איש המשחק דן אוטורו סיכם ואמר: "המאזן של וילרבאן לא אומר את האמת על היכולת שלהם, הם מתחרים בכל משחק. נאנדו דה קולו ו-ווטסון יכולים לעשות הרבה נקודות. הצלחנו להישאר בעניינים ולהשיג ניצחון משמעותי. היינו בפיגור 11, אבל 6 דקות זה הרבה מאוד זמן. המאמן אמר לנו להישאר ביחד. וילרבאן היא קבוצה לא צפויה, שבאה להתחרות בכל ערב".
