וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הבשורות של הפועל ירושלים לפני משחק הפרידה שלה מבלגרד

3.12.2025 / 14:23

האדומים יפגשו בחמישי (21:00, ספורט1) את ונציה בסרביה לפני שיארחו את המבורג בחולון, ויקבלו בחזרה שני שחקנים שלא שיחקו לפני הפגרה

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 32/מערכת וואלה

בתקווה כי זו הפעם האחרונה שתיאלץ לארח משחקים מחוץ לישראל, הפועל ירושלים תפגוש מחר (חמישי, 21:00 ספורט1) את ונציה האיטלקית במסגרת המחזור התשיעי ביורוקאפ בבלגרד. האדומים מגיעים למשחק מהמקום השני בבית א' עם שישה ניצחונות ושני הפסדים, ואילו ונציה מדורגת במקום החמישי, עם ארבעה ניצחונות וארבעה הפסדים.

הפועל ירושלים הגיעה אתמול לבלגרד לקראת המשחק, כששחקני הנבחרת שלה, קאדין קרינגטון, יובל זוסמן ורועי הובר חוברים אליה בבירת סרביה. בניגוד למשחקים בתקופה האחרונה, הפעם מכת הפציעות של ירושלים מצומצמת יותר. ג'סטין סמית' שקיבל מנוחה בשבועות האחרונים בשל דלקת באכילס, חזר להתאמן וישחק, וכך גם ג'ארד הארפר שסבל מפציעה קלה בשריר לאחר המשחק נגד קלוז'. מי שימשיך להיעדר הוא נמרוד לוי, שסובל מפציעה בכף רגלו.

זכה למנוחה וחוזר לפרקט. ג'סטין סמית'/GettyImages, Evan Bernstein

בירושלים נותנים הרבה כבוד לוונציה, אך יודעים שאם הם רוצים לעמוד במטרה שלהם העונה, ולהגיע למשחקי ההכרעה ביורוקאפ, הם חייבים לדעת לנצח את האיטלקים בבית. כמו כן, הודיעה היום ירושלים כי המשחק שלה בשבוע הבא ביורוקאפ, נגד המבורג, ייערך באופן רשמי באולם בחולון בשל הופעות חנוכה בארנה.

ונציה של נבן ספאחיה מדורגת בצמרת הליגה האיטלקית עם שבעה ניצחונות ושני הפסדים. את הקבוצה מוביל הרכז אר ג'יי קול עם 11.5 נקודות בממוצע למשחק לצד 4.5 אסיסטים. שחקן מוביל נוסף הוא הקלע המנוסה מעמדה מספר 4 קייל ווילצ'ר, שרושם 12.5 נקודות למשחק. דנזל ולנטיין הגיע מה-NBA אך עד כה בעיקר זורק מחוץ לקשת ב-34 אחוזים, ואילו כריס הורטון זכור לחובבי הכדורסל הישראלי בזכות התקופה הקצרה בהפועל תל אביב כשהוא רושם 8.8 נקודות ו-7.9 ריבאונדים למשחק עד כה העונה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully