וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עודד קטש: "האירוע לא נגמר, עד שלא נתחזק הבעיות יישארו"

3.12.2025 / 12:49

לפני ההמראה של מכבי תל אביב לליטא למשחק היורוליג מול ז'לגיריס (חמישי, 20:00), המאמן סיפק ריאיון כפי שלא שמעתם אותו מעולם: "אני לא בן אדם שמסתיר, העסקים לא כרגיל - זה לא שצלחנו משבר ואנחנו יוצאים לדרך חדשה"

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 32/מערכת וואלה

אחרי אחד מסופי השבוע הסוערים שעברו עליה בשנים האחרונות, מכבי תל אביב תתארח מחר (חמישי, 20:00) בז'לגריו ארנה שבקובנה אצל ז'לגיריס קובנה. הצהובים מגיעים למשחק מהמקום ה-19 במפעל עם שלושה ניצחונות בלבד לצד עשרה הפסדים. המארחים מנגד במקום הרביעי כשבמאזנם שמונה ניצחונות וחמישה הפסדים.

אחרי האירועים של הימים האחרונים השורה התחתונה במכבי תל אביב היא כי אין שינוי. עודד קטש ממשיך על הקווים, וינסה בסגל הנוכחי להוציא את הקבוצה לדרך חדשה. הצהובים יצאו ללא ג'ף דאוטין הפצוע, כשג'יילן הורד שהיה חולה במשחקים האחרונים וטי ג'י ליף שסבל מפציעה בשריר התאומים בהפסדים האחרונים, יצאו עם מכבי וצפויים לשחק.

במכבי מודעים שלאור הסיטואציה, והעובדה שהם משחקים נגד אחת מקבוצות הבית הטובות ביורוליג, הסיכוי שלהם להפתיע הוא נמוך. עם זאת, בקבוצה רוצים להתחיל לשנות מומנטום לקראת החזרה לישראל ביורוליג בשבוע הבא נגד וילרבאן. שחקני הנבחרת ממתינים לחבריהם בקובנה, לשם הגיעו אחרי המשחק בריגה ביום שני.

גם טי ג'י ליף יצא עם מכבי תל אביב לליטא/אתר רשמי, דראגן טשיץ'

בשדה התעופה לפני ההמראה לליטא, אמר עודד קטש על הפרסומים הרבים בשבוע שעבר על כך שהוא צפוי לסיים את דרכו: "היו הרבה רעשים, זה לא תמיד נעים ולא כיף, אבל אני בסדר - מכיר את העסק וזו הסיבה שאני כאן. לא היה משהו מיוחד, סתם לא כיף".

כיצד משדרים עסקים כרגיל לשחקנים: "אי אפשר - הם מבינים, שומעים, קוראים, חיים את זה ומרגישים. אני גם לא בן אדם שמסתיר יותר מדי. העסקים לא כרגיל, השאלה היא איך יוצאים מזה במטרה לעשות את הדברים שתלויים בנו. הסיטואציה היא די שונה, אבל ברורה לכל מי שמעורב. אני מאמין בעצמי, יודע לקחת אחריות ויודע מה הדברים שתלויים בי".

מה הוא למד על עצמו בימים האחרונים: "שום דבר מיוחד שלא ידעתי בעבר. חוסר הוודאות יצר מצבים באמת מביכים שלא תמיד תלויים בי. העניין הוא שהרעש עבר ויצאה הודעה, אבל העניין החשוב הוא שהבעיות לא נפתרו - זה לא שצלחנו משבר ואנחנו יוצאים לדרך חדשה. הבעיות לא נפתרו, החסרונות נשארו. שמישהו לא יחשוב שנגמר האירוע. הבעיות והקשיים נשארו, ועד שלא יהיו מהלך או שניים לחזוק הקבוצה זה יישאר. זה ברור שאנחנו צריכים סנטר, לא צריכים להיות גאוני כדורסל בשביל להבין את זה, ועוד משהו שלא ניכנס אליו. צריכים להתחזק כדי להיות יותר איכותיים".

sheen-shitof

עוד בוואלה

זה כל כך טעים ופשוט: מתכון לבננות מקורמלות

בשיתוף חברת גליל

מאמן מכבי תל אביב עודד קטש/רויטרס

ז'לגיריס קובנה של תומאס מסיוליס היא שוב אחת ההפתעות הנעימות של היורוליג. הקבוצה המדורגת רביעית במפעל מחזיקה באחד ממאזני הבית הטובים עם חמישה ניצחונות משישה משחקים, כשמחוץ לז'לגריו ארנה היא ניצחה בשלושה משבעה משחקים בלבד.

האיש של ז'לגיריס הוא סילבן פרנסיסקו הצרפתי עם 16.9 נקודות ו-7.3 אסיסטים ב-25 דקות למשחק. חוץ ממנו קולעים עוד שני שחקנים בספרות כפולות - הסנטר מוזס רייט שקולע 11.8 נקודות ומוסיף 5.8 ריבאונדים למרות שעולה כמחליפו של דסטין סלבה. אזולאס טובליס גם כן עולה מהספסל ורושם 10.8 נקודות ו-4.4 ריבאונדים למשחק.

שחקנים בולטים נוספים הם מאודו לו הגרמני המצוין, והמקומיים אדגראס אולנובס הוותיק, ארנס בוטקביציוס ודיווידאס סירווידיס, אקס הפועל ירושלים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully