מכבי תל אביב הרחיקה ממשחקי הקבוצה את האוהדים שהתפרעו בקרית שלום ביום שישי בשעות הצהריים המאוחרות, אחרי חזרת הקבוצה מסרביה. כזכור, כשהשחקנים ואנשי הצוות המקצועי הגיעו למתחם האימונים אחרי התבוסה 6:0 לליון, אוהדים שהמתינו במקום השליכו רימוני עשן ואבוקות לעבר האוטובוס, קיללו ושרו שירים בעיקר בגנותו של המאמן ז'ארקו לאזטיץ'.
מאז האירוע, אנשי מכבי תל אביב פעלו לזיהוי המתפרעים ונעזרו בגורמי אבטחה שונים. היום המועדון התחיל להעביר את הודעות ההרחקה לאוהדים שזוהו. בנוסף, מכבי תל אביב הודיעה שהיא תגיש תביעות נגד אותם אוהדים, אחרי שיתקבלו תוצאות הנזק שנגרם.
בתגובה לצעד של המועדון, ארגון "מכבי פנאטיקס", שנחשב לארגון האוהדים הכי פעיל ומרכזי בקהל הצהוב-כחול, הודיע על החרמת המשחק מול הפועל חיפה מחר (רביעי, 20:00, ספורט4). בהודעה מטעם הארגון נכתב:
"היום ההנהלה של מכבי החליטה לחרב את העונה עם הספין הכי עתיק שיש: הם יודעים שהארגון לא היה בבית של המאמן, הם יודעים שהמחאה באימון הייתה במקום, הם יודעים שהקהל של מכבי עומד מאחורי הקבוצה לא משנה מה, ראה ערך יום ראשון האחרון ו-90 הדקות מול בית"ר.
"ובכל זאת הם החליטו לשגר הבוקר מכתבי הרחקה לעשרות אנשי ארגון ולפתוח מלחמה ישירה, כדי שנצא עליהם פה וככה תבינו שכל מה שקרה זה באשמת האוהדים העבריינים, והנה הם נלחמים בהם. הם יודעים שהארגון לא יכול להגיע כשעשרות אנשים מורחקים ממשחקים, הם יודעים שהנפגעים הישירים זה הקהל כולו והשחקנים, אבל יותר חשוב להם שבתקשורת יפסיקו לדבר על הכשלון שלהם להשתלט על הבלאגן.
"ההנהלה מוכרת את הארגון ואת הקהל כולו כדי לנקות את עצמם מהכשלון שלהם! מחר במשחק אין ארגון".
רגיל (3) 115
19:30

בני סכנין

הפועל קרית שמונה
סכנין וק"ש הפסידו שתיהן במחזור הליגה האחרון, סכנין נגד הפועל תל אביב וק"ש בבית להפועל ירושלים. שתי הקבוצות די שוות ברמתן, אבל בדוחא אף פעם לא קל לשחק.
רגיל (3) 133
19:45

הפועל ירושלים

מכבי בני ריינה
ריינה נראית אבודה לחלוטין משבוע לשבוע ועדיין לא ניצחה העונה. הפועל ירושלים השיגה ניצחון ראשון העונה בשבת נגד קריית שמונה ויודעת שהמשחק היום הוא בגדר חובה מבחינתה.
ביום שישי הוזמנו שתי ניידות משטרה והאוהדים המתפרעים התפזרו אחרי כחצי שעה. שחקן בקבוצה סיכם בקצרה את קבלת הפנים: "זה היה קשה".
יממה לאחר מכן, נעשה שימוש באמצעי פירוטכניקה מחוץ לביתו של לאזטיץ' ונורה זיקוק לעבר ביתו - מה שהוביל אותו להודיע על התפטרותו.
כעוד לפני היציאה לפגרה הגיעו אוהדים לאימון בעקבות התבוסה 6:2 לבית"ר ירושלים וגידפו את השחקנים ואת המאמן. מאוחר יותר באותו יום נתלו שלטים בקרית שלום נגד המאמן ובהם בין היתר קריאה שיתפטר.


