אגדת מכבי תל אביב אבי נמני עלה לשידור בתכנית הספורט של רדיו 103FM אמש (שני) והתייחס לסערה בשורות הצהובים, ובהתפטרות של ז'ארקו לאזטיץ'.
"קודם כל, צריך לקחת בחשבון שאם אנחנו לא נוקיע את מה שקרה עם לאזטיץ', זה יחזור אלינו כבומרנג בצורה הרבה יותר חמורה", אמר. "לירות לעבר הבית שלו נורות תאורה - זה לא עניין של להפגין ולקלל, זו חציית קו אדום מאוד מסוכנת לכולנו. זה יכול להשפיע על התקשורת, על שחקנים, להידרדר למקומות מאוד לא טובים. תשימו רגע בצד את הנושא המקצועי. נגיד שהוא הפסיד את כל עשרת המשחקים האחרונים - פרופורציות. השיגעון הזה יוצא לכיוונים ממש מסוכנים. אנחנו צריכים לדעת לעצור את זה".
כוכב העבר הוסיף: "מכבי תל אביב לא קראה נכון את המפה, היא לא חשבה שהמצב כל כך חמור בין האוהדים ולאזטיץ'. היא צריכה לעשות בדק בית איפה היא טעתה. עכשיו היא מתעסקת באיך לשכנע את לאזטיץ' להישאר. אנחנו צריכים להבין אותו, התוצאות בכלל לא רלוונטיות, צריך להתעסק למעשה עצמו ולדאוג שלא יחזור בעתיד. התנהלות מכבי תל אביב? אני חושב שאם לאזטיץ' קיבל החלטה ללכת, לשכנע אותו זה לא יקרה. במקביל מכבי תל אביב גם מחפשת מאמנים אחרים, היא לא בסיטואציות קודמות, שהיה לה זמן. אין זמן. לדעתי הפור נפל, וצריך להבין איך מקבלים החלטות נכונות מהר".
רגיל (3) 115
19:30

בני סכנין

הפועל קרית שמונה
סכנין וק"ש הפסידו שתיהן במחזור הליגה האחרון, סכנין נגד הפועל תל אביב וק"ש בבית להפועל ירושלים. שתי הקבוצות די שוות ברמתן, אבל בדוחא אף פעם לא קל לשחק.
רגיל (3) 133
19:45

הפועל ירושלים

מכבי בני ריינה
ריינה נראית אבודה לחלוטין משבוע לשבוע ועדיין לא ניצחה העונה. הפועל ירושלים השיגה ניצחון ראשון העונה בשבת נגד קריית שמונה ויודעת שהמשחק היום הוא בגדר חובה מבחינתה.
נמני סימן עוד אלמנט מדאיג בהתנהלות: "זה מצייר אותנו בצורה מאוד לא טובה בחוץ. אני מדבר עם הרבה מאוד שותפים שלי באירופה, ששואלים מה קרה. זה יגרום למאמנים זרים לחשוב 10 פעמים האם לבוא לפה, אולי גם לשחקנים. זה לא עושה טוב. זה גורם לנזק מאוד גדול".
על האופציה של מאמן ישראלי: "אני לא מאמין. גולדהאר הבעלים וזו זכותו, אבל הוא כאילו צייר את הישראלים כמשהו לא טוב. תחשבו מה היו אומרים אם באיטליה או בגרמניה היו אומרים שאין מאמנים איטלקים או גרמנים".


