שחקן העבר של נבחרת ישראל אלון חרזי עלה לשידור בתכנית הרדיו של 103FM אמש (ראשון), והתייחס לפתיחת העונה המסחררת של דן ביטון.
"אם הייתי צריך להצביע על שחקן אחד שדומיננטי כמוהו זה עומר אצילי", אמר. "אין ספק שהוא שדרג את עצמו בצורה יוצאת מהכלל. דווקא בשבת, המחצית הראשונה שלו היתה די פושרת. הוא היה קצת תקוע בצד ימין והרבה מהמשחק הלך לשמאל.
על מעמדה של באר שבע במירוץ האליפות: "מבחינת העוצמות והספסל שיש לה והשחקנים הישראלים, היא נראית כמו החזקה והבשלה מכולן".
על עמדת החלוץ: "כשאיגור זלאטנוביץ' הגיע לבאר שבע קצת הרמתי גבה. אני חושב שבאר שבע היתה צריכה להשתדרג הרבה יותר בשחקן התקפה. אנחנו זוכרים את גאריטה, שחקן מטרה הרבה יותר פיזי - אולי פחות חכם, אבל עם מהירות ועוצמות. הוא יכול היה לעזור לבאר שבע. זלאטנוביץ' בסדר. לפי הדברים של קוז'וך, הוא סוג של מקריב אותו כדי שאחרים ייתנו גולים".
