וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מועמד לחמישיות העונה? "דני אבדיה מספק מספרים של סופרסטאר"

העיתונאי המוערך נייט דאנקן הילל את כוכב פורטלנד: "קשה מאוד לעצור אותו". דני לרו הוסיף: "הדרך שלו מזכירה את זו של פסקל סיאקם"

סיכום השבוע של ספורט1/ספורט1

דני אבדיה ממשיך לצבור מחמאות מהעיתונאים הגדולים ביותר בארצות הברית. הערב (שישי) הגיע תורם של נייט דאנקן ודני לרו להלל את הישראלי של פורטלנד, בפודקאסט Dunc'd On.

"הוא השתגע בסוף העונה שעברה, אבל מתברר שבאמת מאוד קשה לעצור אותו", אמר דאנקן. "הוא מספק מספרים של אולסטאר, של סופרסטאר. בעוד כמה שבועות כבר נתחיל לנתח את חמישיות העונה, ואין ספק שנצטרך להסתכל עליו כמועמד. הוא עזר להנחיל לאוקלהומה סיטי את הפסדה היחיד העונה. הוא פשוט מגיע לאן שהוא רוצה להגיע על הפרקט. זה התחיל בהתקפות מעבר, שם הוא אדיר, אבל הוא טוב מאוד גם בהתקפה עומדת".

דאנקן הוסיף: "אבדיה גם מוסר מצוין. הוא שחקן חכם מאוד ששיחק בכמה שיטות שונות לאורך השנים. מאוד קשה לעצור אותו, והעונה הוא גם קולע את הזריקות שלו מבחוץ בסט-שוט. הוא מתקשה בעיקר מזריקות מכדרור מחוץ לקשת, אבל זה לא ממש משנה - כי אם אתה נותן לו ספייס, הוא מיד דוהר פנימה. הוא כל כך גדול וכל כך פיזי, שאין ברירה אלא להישאר צמודים אליו. וושינגטון בטח מרגישה איום ונורא, היא החתימה אותו על חוזה כל כך טוב, ועכשיו הוא הפך לכוכב".

צפו בקטע

דני לרו הצטרף לדיון: "זו התפתחות די מדהימה. הוא שיחק הרבה דקות בוושינגטון, תמיד תהו שם איך הוא יכול למקסם את היכולות שלו. זה דרך שקצת מזכירה את זו של פסקל סיאקם, שזכה בתואר השחקן המשתפר - וגם אבדיה בשיח הזה. התפקיד שלו בהתקפה הולך והופך משמעותי יותר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully