וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוס קסטין צפוי להגיע למשחק של מכבי נתניה מול בית"ר ירושלים

28.11.2025 / 14:27

הבעלים ינחת לביקור קצר ואמור להגיע לטדי המלא ביום ראשון. קסטין יוכל להתרשם משלושת שחקני הרכש ששינו את פני הקבוצה

סיכום השבוע של ספורט1/ספורט1

בעלי מכבי נתניה, רוס קסטין, צפוי להגיע ביום ראשון לישראל לביקור של מספר ימים ואם לא יקרה משהו בלתי צפוי, הוא יהיה נוכח במשחקה של הקבוצה נגד בית"ר ירושלים בטדי. זה יהיה ביקורו השני בארץ מאז שרכש בקיץ את המועדון מידיו של אייל סגל ואין ספק שבניגוד לפעם הקודמת שלו בתחילת העונה, הפעם הוא מגיע בזמן שקבוצתו משגשגת ונמצאת בכושר מצוין אחרי ארבעה ניצחונות רצופים ושישה ניצחונות בשבעת משחקי הליגה האחרונים.

קסטין יגיע לביקור קצר מאוד ועל פי התכנון הוא יהיה נוכח גם במשחק הבית הקרוב של מכבי נתניה, ביום רביעי נגד מ.ס.אשדוד. זו תהיה הזדמנות ראשונה עבור הבעלים להתרשם מקרוב משלושת הזרים שצורפו לסגל, עזיז ווטארה, מתאוס דאבו וג'וניור דיומנדה - שהגעתם שינתה לחלוטין את הקבוצה.

רוס קסטין, בעלים מכבי נתניה/ברני ארדוב

נתניה ערכה הבוקר אימון נוסף לקראת קרב הצמרת נגד בית"ר ירושלים ביום ראשון ומסתמן שהמאמן יוסי אבוקסיס ימשיך עם ההרכב שפתח במשחק נגד ריינה לפני היציאה לפגרה. יובל שדה יפתח כבלם שלישי לצידם של כרם ג'אבר ודניס קוליקוב, כאשר ג'וניור דיומנדה יקבל את חולצת ההרכב לצידם של עזיז ווטארה ומאור לוי בקישור.

מקסים פלקושצ'נקו הפצוע ייעדר ומלבדו יהנה המאמן אבוקסיס מסגל מלא.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully