וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מי ייכנס לנעליים של דני אבדיה? נבחרת ישראל מול אלופת העולם

28.11.2025 / 11:13

בצוות המקצועי שברו את הראש כיצד לחפות על חסרונם של אבדיה, גינת ומדר. מי ילחם בכוכבים של גרמניה (הערב, 20:30)?

דאבל דריבל עונה 1 פרק 31/מערכת וואלה

נבחרת ישראל תפתח הערב (שישי, 20:30) את הופעותיה במוקדמות אליפות העולם 2027 כשתתארח ברטיופוארם ארינה שבאולם, אצל אלופת העולם ואירופה גרמניה. המשחק יהיה הראשון מבין שישה בשלב הבתים של ישראל, כששלוש הראשונות בבית, שכולל גם את קפריסין וקרואטיה, יעלו לשלב הבתים השני בו ישחקו שישה משחקים נוספים. שלוש הראשונות בשלב הבתים השני, תעפלנה לאליפות העולם בקטאר.

הנבחרת קיימה אמש את האימון המסכם באולם בו ייערך המשחק, והיום תערוך אימון קליעות נוסף, לצד דגשים טקטיים על הנבחרת הגרמנית, שהציגה אתמול את הסגל שלה למשחק.

אחד האלמנטים שבנבחרת סימנו כבעייתיים ביותר לפני הטורניר הוא נושא צבירת הנקודות. לאור העובדה שדני אבדיה, ים מדר ותומר גינת, שלושה מארבעת הסקוררים המובילים של הנבחרת ביורובאסקט, לא נמצאים בסגל, חיפשו בתקופה האחרונה בצוות המקצועי דרך שבה יוכלו לעשות נקודות ממקומות אחרים ושחקנים נוספים.

רומן סורקין/אודי ציטיאט

בנבחרת מעריכים שתמיר בלאט וקאדין קרינגטון יוכלו להיכנס לנעליים כסקוררים, וכמו כן בונים על משחק טוב של רומן סורקין, שמסומן כשחקן המפתח, גם בשל ההתמודדות שלו עם חלק משחקני העל של גרמניה - אייזיק בונגה ואוסקר דה סילבה, וגם בזכות היכולת שלו לייצר נקודות.

הנבחרת תצא מחר לריגה לקראת המשחק נגד קרואטיה, שתפגוש הערב את נבחרת קפריסין. המשחק צפוי להיות מאחורי דלתיים סגורות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully