וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"כולם יכולים לדבר על ה-6:2, אנחנו לא נוותר על המשחק מול ליון"

עודכן לאחרונה: 27.11.2025 / 11:38

מכבי תל אביב מחכה לליון, לאזטיץ' צפוי לעלות בהרכב חזק בלי שיקולים של חלוקת עומסים לקראת אשדוד, בקבוצה טוענים: "רוצים לנצח" (22:00, ספורט1)

שערי השבוע/ספורט1

מכבי תל אביב תארח הערב (חמישי) את ליון באיצטדיון בבאצ'קה טופולה שבסרביה במסגרת המחזור החמישי בליגה האירופית ותנסה להשיג נצחון ראשון דווקא מול הקבוצה הצרפתית החזקה (22:00, ספורט1). הצהובים מגיעים להתמודדות אחרי תיקו אחד ושלושה הפסדים במפעל האירופי ובעיקר ינסו להתאושש מהתבוסה הקשה 6:2 לבית"ר ירושלים, במחזור הליגה האחרון שהיה לפני היציאה לפגרה.

"נהיה חייבים להשאיר את המשחק נגד בית"ר מאחורינו, הוא כבר היסטוריה מבחינתנו", אמר גורם במועדון, לקראת ההתמודדות הערב. "אנחנו משאירים לאוהדים ולתקשורת את הדיבורים על המשחק ההוא, מבחינתנו חייבים להמשיך הלאה ואין לנו שום כוונה לוותר על המשחק הערב, גם בידיעה שכבר ביום ראשון יש לנו עוד משחק קשה באשדוד. במועדון כמו מכבי תל אביב השחקנים יודעים שכל משחק חשוב ואנחנו רוצים לנצח בכל התמודדות, לא משנה באיזה מפעל אנחנו משחקים. בטח אם מדובר בליגה האירופית. יש כאן סגל מספיק טוב ומספיק חזק כדי לשחק ולנצח כל שלושה-ארבעה ימים, זאת המנטליות של המועדון הזה והשחקנים כאן מבינים את זה".

ניקולאסקו ישותף? לאזטיץ'/רויטרס

המאמן ז'ארקו לאזטיץ' צפוי לעלות הערב בהרכב חזק, מבלי לעשות שיקולים של חלוקת עומסים לקראת אשדוד ביום ראשון. מסתמן שלמעט השינוי בעמדת השוער וחזרתו של יואב ג'רפי להרכב הפותח, לא יהיו שינויים בחלק האחורי, כאשר רז שלמה צפוי לפתוח לצד הייטור במרכז ההגנה וטייריס אסנטה יפתח בעמדת המגן הימני.

לאזטיץ' התלבט האם לתת לכריסטיאן בליץ' את חולצת ההרכב כבר הערב, אך נראה שאיסוף סיסוקו יפתח כקשר אחורי יחד עם איתמר נוי ודור פרץ במרכז המגרש.

בחלק הקדמי עשוי סייד אבו פרחי לפתוח כחלוץ, כשגם יון ניקולאסקו נמצא בתמונת ההרכב. החלוץ המולדבי שלא נספר עד כה, החלים לגמרי מפציעה ואף כבש שער במדי מולדובה במשחק נגד ישראל, כך שנראה שהוא יקבל הערב דקות משחק בניגוד למשחקים הקודמים של הצהובים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully