וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי ת"א יוצאת לסרביה: השאלה הגדולה של לאזטיץ' לקראת ליון

עודכן לאחרונה: 26.11.2025 / 10:43

הצהובים יפגשו את ליון בליגה האירופית, בקבוצה תוהים אילו החלטות יקבל לאזטיץ' על ההרכב במשחק הראשון מאז ה-6:2. קמארה לא יהיה בסגל (חמישי, 22:00, ספורט1)

שערי השבוע/ספורט1

מכבי תל אביב תמריא היום (רביעי) בצהריים לסרביה לקראת המשחק נגד ליון הצרפתית במסגרת הליגה האירופית, שייערך ביום חמישי באצטדיון בבאצ'קה טופולה (חמישי, 22:00, ספורט1). הצהובים יערכו הבוקר את האימון המסכם שלהם בקריית שלום, ומיד לאחריו תצא הקבוצה בטיסה ישירה לבלגרד.

זה יהיה המשחק הרשמי הראשון של הקבוצה מאז התבוסה הכואבת 6:2 לבית"ר ירושלים במחזור האחרון לפני היציאה לפגרה, ומעניין יהיה לראות אילו שינויים יערוך המאמן ז'ארקו לאזטיץ' בהרכב.

יצליחו להתאושש? לאזטיץ' ומכבי ת"א/דני מרון

הקשר הסרבי כריסטיאן בליץ', שחזר לאימונים מלאים, צפוי לצאת עם הקבוצה למשחק נגד ליון, אך עדין לא ברור אם יפתח בהרכב או שלאזטיץ' יעדיף לשמור אותו למשחק הליגה נגד מ.ס.אשדוד, ביום ראשון.

מי שלא יצטרף לנסיעה הוא המגן דני גרופר, שאמש התבשר כי הוא סובל מקרע ברצועה הצולבת בברכו לאחר שנפצע לפני יומיים באימון הקבוצה. גרופר צפוי כעת לתקופת היעדרות ממושכת ולמעשה הוא סיים את העונה הנוכחית.

שחקן נוסף שלא ייכלל בסגל הקבוצה למשחק הוא הבלם עלי קמארה שמחלים מפציעה בצלעות ושב אמש לישראל. קמארה כבר הספיק לערוך אימון קל בקרית שלום והוא עדיין לא רשאי להצטרף לאימונים מלאים עם הקבוצה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully