פלורין צ'ארנט, מנהלה המקצועי החדש של סטיוואה בוקרשט, הוא זה שסימן את ליסאב עיסאת והעביר לבעלי הקבוצה את שמו של עיסאת כאחד מתוך חמישה מועמדים עיקריים לחזק את הקבוצה בינואר ובקיץ הבא.
צ'ארנט החליף רק בשבוע שעבר את מיחאי סטויקה ששימש שנים ארוכות בתפקיד, ועם כניסתו העביר רשימה של מועמדים, כך על פי גורם המעורה בפרטים, ביניהם שמו של עיסאת. לפי אותו גורם, בקבוצת הפאר הרומנית עדיין לא הגישו הצעה רשמית למכבי חיפה, אך בשיחות הפנימיות עולה כי יהיו מוכנים לשלם עד 1.5 מיליון יורו עבור הבלם, סכום שספק גדול אם הירוקים יהיו מוכנים לשחרר את הבלם הצעיר עבורו.
עיסאת, שרשם הופעה רשמית בנבחרת רומניה, מחזיק כמובן באזרחות ולא ייחשב שחקן זר, עוד סיבה בגללה צ'ארנט סימן את הבלם הצעיר. בקיץ בחיפה סירבו להצעה רשמית ממכלן ורק סכום גבוה יגרום לירוקים לשקול כלל מכירה של מי שנחשב לבלם העתיד של הקבוצה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
בחיפה ממשיכים במיני מחנה האימון. השחקנים כידוע לא חזרו לבתיהם וישנים בבית מלון בחיפה, כשהאימונים נערכים במתחם הקבוע בכפר גלים. מי שמתאמן עם הקבוצה הבוגרת הוא דיקסון, אחיו של עלי מוחמד. השחקן הצעיר עדיין לא הגיע לגיל 18 ובזמן הפגרה בגאנה הוא מגיע להתאמן עם קבוצת הנוער של הירוקים כאשר עם הגיעו לגיל 18 יחתום רשמי במועדון. כעת בשל העובדה שקבוצת הנוער ממריאה לנאנט, אחיו של מוחמד יתאמן עם הקבוצה הבוגרת.


