התקשורת הרומנית מדווחת הבוקר (שבת) שסטיאווה בוקרשט מגלה עניין הולך וגובר בבלם מכבי חיפה, ליסב עיסאת. השחקן בן ה-20 רשם בשבוע החולף בכורה במשחק רשמי בנבחרת רומניה, כשזו הביסה 1:7 את סן מרינו במוקדמות מונדיאל 2026.
ב-Digisport הסבירו: "אלופת רומניה הקימה מחדש את מחלקת הסקאוטינג, ומי שהופקד עליה הוא פלורין צ'רנט. הוא למעשה המנהל הספורטיבי החדש, אבל הוא יעסוק אך ורק בהעברות. עם זאת, המילה האחרונה עדיין תהיה של הבעלים ג'יג'י בקאלי.
"במועדון מחפשים שחקנים בשוק הבינלאומי, כמו למשל בפורטוגל, אך גם עוקבים אחר השוק המקומי. אחד השמות ברשימה הוא ליסב עיסאת בן ה-20. חוזהו במכבי חיפה תקף עד קיץ 2027, אך בקאלי אמר שהוא מוכן לשלם עבור שחקנים בחלון ההעברות הקרוב ולא רק להחתים כאלה שמסיימים חוזה.
"עיסאת הוא שם מעניין עבור האדומים־כחולים משלוש סיבות: הוא שחקן עם עתיד גדול, הוא יכול לשחק גם כבלם וגם כמגן, והוא שמאלי ברגל - תכונה נדירה יחסית כיום לבלמים ברומניה".
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן
בדיווח המשיכו וסיפרו שעיסאת "התגלה" כבעל דרכון רומני על ידי אנשי הנבחרת הצעירה, אבל שהוא צד את עינו של המאמן הוותיק מירצ'ה לוצ'סקו - וזה צירף אותו היישר לנבחרת הבוגרת.


