וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בשורה טובה להפועל פ"ת: יונתן כהן וז'וסלן טאבי כשירים לשבת

עודכן לאחרונה: 24.11.2025 / 10:25

בצוות המקצועי שמחו לראות שהשניים השלימו אימון מלא וצפויים להיכלל בסגל למכבי חיפה (שבת, 19:30, ספורט3) לקראת השבוע המאתגר

תקציר ליגת העל: הפועל חיפה - הפועל פתח תקוה 2:2/ספורט1

הפועל פתח תקוה, שלא ניצחה זה שישה משחקי ליגה, תארח בשבת את מכבי חיפה (19:30, ספורט3) ותנסה לחזור למסלול הנצחונות. בארבעת המשחקים האחרונים סיימה פתח תקוה בתיקו ובקבוצה נתנו דגש בעיקר על חדות בהתקפה וניצול מצבים, בעיקר בשל העובדה שבמשחקים רבים הקבוצה מובילה אך לא יודעת לשמור על היתרון ו"להרוג משחקים".

בצוות המקצועי קיבלו אמש בשורה מעודדת לקראת המשחק בשבת, לאחר שגם יונתן כהן וגם ז'וסלן טאבי השלימו אימון מלא והם צפויים להיכלל בסגל הקבוצה בשבת. טאבי נפצע לפני מספר שבועות וקרע את הארבע ראשי ויונתן כהן נפצע במשחק האחרון לפני הפגרה נגד הפועל חיפה, והרגיש כאבים בשריר הירך האחורי. שניהם כאמור ניצלו את הפגרה כדי לחזור לכשירות מלאה ורק לקראת סוף השבוע, יחליט המאמן עמר פרץ, אם הם יכללו בהרכב, או ימתינו להזמנות מהספסל.

חוזר. טאבי/לירון מולדובן

השבוע הבא הולך להיות שבוע לא פשוט עבור הקבוצה, כאשר אחרי המשחק נגד מכבי חיפה בשבת הקרובה, תארח העולה החדשה ביום רביעי גם את הפועל באר שבע, במחזור אמצע השבוע ולאחר מכן תתארח בשבת אצל הפועל תל אביב במשחק שינעל את הסיבוב הראשון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully