וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נועם יעקב ייבדק בשל פציעה, רועי פריצקי צורף לסגל הנבחרת

עודכן לאחרונה: 22.11.2025 / 18:13

שחקנה של אוסטנד סובל מפציעה ובנבחרת יבדקו את מצבו בתחילת השבוע. שחקנה של הפועל ירושלים צורף בינתיים ועשוי לצאת לנסיעה. גם טי ג'יי ליף ייבדק

קליפ סיכום השבוע, 20.11/ספורט1

איגוד הכדורסל הודיע היום (שבת) על צירופו של רועי פריצקי לסגל נבחרת ישראל לקראת חלון נובמבר שיחל ביום שישי הקרוב. פריצקי הוא השחקן השני שמצורף מאז ההודעה על 14 השחקנים שייצאו עם הנבחרת לגרמניה, לאחר שעוז בלייזר צורף לסגל ביום חמישי.

ההחלטה לצרף את פריצקי נובעת מפציעה אותה סוחב נועם יעקב בשבוע האחרון. הגארד אמור להגיע לישראל בתחילת השבוע ולהיבדק על מנת לראות מה בדיוק מצבו והאם הוא יוכל ליטול חלק בחלון הנוכחי, ובינתיים בנבחרת החליטו לא לקחת צ'אנס ולצרף שחקן נוסף.

זומן בינתיים. פריצקי/ברני ארדוב

הנבחרת תתכנס ביום שני אחר הצהריים ותצא כבר ביום שלישי לגרמניה לקראת המשחק נגד הנבחרת המקומית באולם ביום שישי. ביום שני לאחר מכן תשחק ישראל נגד קרואטיה בריגה. שחקני הפועל תל אביב יצטרפו לשאר השחקנים ביום רביעי ושחקני מכבי תל אביב בחמישי, כשגם טי ג'י ליף ייבדק.

סגל נבחרת ישראל המלא: רועי פריצקי, עוז בלייזר, תמיר בלאט, רועי הובר, נועם יעקב, יאיר קרביץ, בר טימור, קאדין קרינגטון, יובל זוסמן, גור לביא, נתנאל ארצי, טי ג'יי ליף, רומן סורקין, עידן זלמנסון, גיא פלטין ואיתי שגב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully