וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חי מליגת העל: אליצור נתניה - הפועל תל אביב 70:47 (רבע 4)

עודכן לאחרונה: 22.11.2025 / 22:27

מוליכת היורוליג שלטה מן הפתיחה וריצת 0:15 ברבע השני אפשרה לה לברוח. מוטלי שולט בצבע, דקות טובות גם לג'ונס ואניס. פלטין נפצע בגב

דאבל דריבל עונה 1 פרק 30/מערכת וואלה

אליצור נתניה והפועל תל אביב עלו הערב (שבת) לפרקט בארנה נתניה למשחק במסגרת המחזור השביעי בליגת העל. על הנייר דרבי המאמנים היוונים - אריס ליקויאניס בצד הצהוב ודימיטריס איטודיס בצד האדום - אמור להיות משחק חד צדדי. נתניה ניצחה רק משחק אחד העונה, ומצד שני הפועל תל אביב מושלמת בליגה ומוליכה את היורוליג.

בהפועל תל אביב החליטו שהזרים שיתלבשו הם טיילר אניס, כריס ג'ונס, קולין מלקולם, איש ווינרייט וג'ונתן מוטלי. דן אוטורו ואלייז'ה בריאנט זוכים למנוחה, בעוד ואסיליה מיציץ' לא נרשם עדיין למשחקי הליגה. טאי אודיאסי, ים מדר וברונו קאבוקלו פצועים, אבל תומר גינת נרשם בסגל - אם כי לא בטוח שישחק. בנתניה הסנטר ניק אונגנדה עורך בכורה.

דקות טובול של ג'ונס אפשרו להפועל תל אביב לברוח/דני מרון
איטודיס לא אהב את כל מה שהוא ראה משחקניו/דני מרון

מהלך המשחק

רבע 1:

המארחת עלתה בחמישייה עם שאק ביוקנן, סמאג' כריסטון, ניק אונגנדה, אור קורנליוס ואוטיס פרייז'ר. מנגד, איטודיס עלתה עם טיילר אניס, בר טימור, קולין מלקולם, איש ויינרייט ואיתי שגב.

ויינריט קלע את 6 הנקודות הראשונים לזכות הפועל תל אביב, אבל פרייז'ר לא איפשר לאדומים לברוח בדקות הראשונות והמארחת גם ניצלה את איבודי הכדור של האורחת כדי להישאר קרובה. הפועל תל אביב עלתה ליתרון 9:17 אחרי סלים של מוטלי ויפתח זיו, אבל קאליל ספיר וקורנליוס הצליחו לצמק. המילה האחרונה ברבע הייתה של כריס ג'ונס, שעם ארבע נקודות רצופות קבע 16:21.

רבע 2:

מוטלי הוסיף עוד שתי נקודות, בלייזר צלף שתי שלשות וג'ונס שוב קלע ארבע נקודות רצופות כדי להעלות את הפועל ל-18:36 מבטיח תוך שלוש דקות ו-19 שניות עם ריצת 0:15. כריסטון קלע לזכות נתניה כשנותרו על השעון 4:36 דקות עד למחצית, אך בר טימור השלים שלוש נקודות במהלך של סל ועבירה, הוסיף שלשה פוזישן לאחר מכן והאורחת ב-22:42 לקראת שלוש הדקות האחרונות. קורנליוס וביוקנן הצליחו עד ההפסקה להוריד את ההפרש. 29:46 להפועל תל אביב במחצית.

אוהדי הפועל תל אביב בנתניה/דני מרון
טיול בנתניה להפועל תל אביב. אניס/דני מרון
עופר ינאי מחויך/דני מרון
יפתח זיו חותך את הגנת אליצור נתניה/דני מרון

רבע 3:

גיא פלטין התלונן כי נתפס לו הגב ולא חזר למחצית השנייה, אבל גם בלי השחקן שלא קלע במחצית הראשונה, אניס ומוטלי הקפיצו את היתרון פעם נוספת. כריסטון וביוקנן הצליחו לצמק ל-51:38, אבל מוטלי המשיך להקשות על המקומיים בצבע. אניס קלע שלשה שהצליחה להחזיר את הפועל תל אביב ליתרון 18 נקודות, אבל מיד אחריה כריסטון השיב עם שלשה משלו וצימק ל-58:43. עם זאת, הניסיונות של נתניה לעצור את מוטל בצבע כשלו, ואסיסט של זיו לבלייזר הגדיל את יתרון האורחת ל-43:62. ליקויאניס הזעיק פסק זמן, אבל פרייז'ר איבד כדור ואניס עם שלשה נוספת הקפיץ את היתרון ל-43:65. פרייז'ר כיפר על איבוד הכדור עם שלשה, אבל גם ווינרייט צלף ממרחק בצד השני והפועל תל אביב ברחה ל-47:70.

רבע 4:

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully