בעקבות החזרה של ערן זהבי לאימונים אישיים והשיח על הצעות לקראת חלון ההעברות של ינואר, החלוץ שם קץ הערב (חמישי) לשמועות לגבי התחנה הבאה שלו בקריירה, והתייחס בתוכנית הספורט של 103FM לעתידו.
"לא היה שום דבר חדש. קמתי למבול הודעות, אפילו אמא שלי שלחה לי והיא מדברת איתי 15 פעמים ביום. לא קניתי את בני יהודה ולא השתנה כלום", סיפר זהבי. "אני ממשיך להתאמן, אם יהיה משהו שיהיה נכון לי ולמשפחה כאתגר אעשה את זה. יש דיבורים לקראת ינואר, אבל שום דבר לא שונה ממה שהיה קודם. אין לי זלזול לבני יהודה, אני מאוד אוהב את המועדון הזה. אני לא צריך באז כדי לחזור ולשחק בינואר".
על האפשרות שיחזור למכבי תל אביב: "אמרתי שלא אשחק באף קבוצה אחרת בישראל חוץ ממכבי תל אביב. כיף לאנשים לדבר על האפשרות הזאת".
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
בבית"ר ירושלים כבר הבהירו כי ערן זהבי לא על הפרק וכי אין לקבוצה מהבירה כוונה לצרפו.


