מאמן מנצ'סטר יונייטד, רובן אמורים, שלח מסר ברור לשחקניו והגיב לביקורת על המערך המזוהה איתו היטב, 3-4-3, כשהדגיש כי למרות שיפור ביכולת והתוצאות בתקופה האחרונה, הקבוצה שלו עדיין רחוקה מהרמה שאליה היא שואפת להגיע.
לפני פגרת הנבחרות רשמה יונייטד רצף של חמישה משחקי פרמיירליג ללא הפסד, כולל ניצחון גדול על ליברפול, אך גם סיימה בתיקו בחוץ מול נוטינגהאם פורסט ומעדה במשחק הדרמטי מול טוטנהאם. אמורים הבהיר בריאיון שהעניק כי למרות השיפור, הרצף הזה רק ממחיש עד כמה הקבוצה נמצאת עדיין בשלבי בנייה וכמה הפערים שנפערו בשנים האחרונות משמעותיים.
"אנחנו משחקים טוב יותר כי יש לנו יותר ביטחון", אמר אמורים. "אחרי המשחק מול טוטנהאם, כשהיינו בדרך בחזרה לקארינגטון וצפיתי שוב במשחק, הרגשתי תסכול, כי אנחנו רחוקים מלהיות קבוצה שיכולה לנצח כל משחק".
אחת הביקורות המרכזיות שאיתן נאלץ אמורים להתמודד בשנתו הראשונה במועדון היא הבחירה לשחק במערך 3-4-3. היו אף פרסומים כי במועדון ביקשו ממנו לשנות את המערך, אך הוא עומד על שלו: "אני אומר כבר חודשים שהמערך הוא לא הבעיה. המערך הוא רק ההתחלה - אחר כך מגיעים הדינמיקה, הביטחון, הדרך שבה אנחנו משחקים וכמה אנחנו תחרותיים".
עוד אמר על המערך: "במשחקים שהתקשינו בהם, זה לא היה בגלל המערך. זה היה בגלל חוסר באינטנסיביות. כדי לנצח הרבה משחקים בליגה הזו, אנחנו צריכים להיות כמעט מושלמים".
