במסגרת הריאיון הנרחב שהעניק לפודקאסט "הפודיום", עופרי ארד התייחס להחלטה של עומר אצילי, חברו מהימים במכבי חיפה, לחתום בבית"ר ירושלים, וגם למפגש שלו במוקדמות ליגת האלופות מול פיטר אגבה, קשר מכבי חיפה, ששיחק אז באולימפיה לובליאנה הסלובנית.
ארד אמר על מעבר חברו לבית"ר: "אצילי ובית"ר ירושלים זה סיפור אהבה, והוא תמיד אמר שהוא אוהב את בית"ר אהבה מטורפת וזה לא הפתיע אותי שהוא חזר. הוא גם אוהב את מכבי חיפה ובאמת מודה על התקופה ועל כך שהם הצילו אותו, אבל זו ההחלטה שהוא לקח".
בהתייחסו לאגבה, שלא מצליח לבוא לידי ביטוי עד כה במכבי חיפה, ארד סיפר: "התרשמתי ממנו מאוד במשחקים נגד אולימפיה לובליאנה. שים כל שחקן עכשיו במכבי חיפה עם התקופה והלחץ שיש שם עם הקהל, ואני חושב שיהיה לו קשה. אנשים לא מבינים את זה, לא מבינים את הקושי להתחבר עם הקהל והלחץ, יש גם לחץ בפנים ולא רק מבחוץ".
הוא סיכם בתחזית אופטימית: "אם יתנו לו זמן אז יגלו שחקן אדיר".
ארד סיפר על התקופה שקדמה לעזיבה: "אחרי הטרגדיה האישית ואחרי שקצת התאזנתי מבחינה נפשית, כן ציפיתי שיהיה רצון להחזיר אותי לרוטציה. נכון שהיה הרכב שרץ, אבל כן ראיתי שמכניסים שחקנים אחרים למרות שההרכב רץ וזה קצת חרה לי. בסוף זה שיקול של מאמן".
הוא המשיך ותיאר את השיחה עם המאמן: "ניגשתי לברק בכר ואמרתי לו - 'תן לי שני משחקים רצוף, אתה לא תצליח להוציא אותי'. לא קיבלתי שני משחקים רצוף, הוא אמר לי שהוא כרגע לא יכול כי יש הרכב שרץ. הבנתי אותו, קיבלתי את זה, אמרתי לו שבהזדמנות הראשונה שאפשר… ולא קיבלתי הזדמנות כמו שצריך".
עופרי ארד על הגול בסן סירו?
— הפודיום (@ThePodiumIL) November 18, 2025
פרק מיוחד עם עופרי ארד ויחידת חץ, בשיתוף י.ח דמרי - עכשיו באוויר! pic.twitter.com/Uzq8Cvxlgq
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(1.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
יתרון (4) 205
21:00

ליון-וילרבאן
(7.5+)

מונאקו
וילרבאן אחרי ניצחון די נדיר על פרטיזן, אך היא הקבוצה החלשה במפעל. מונאקו הפסידה 2 ברציפות ביורוליג וכעת מקבלת סוג של "מתנה", כשהיא גם ניצחה ב-4 המפגשים האחרונים בין הקבוצות. מונאקו עדיפה בהרבה, היא חייבת ניצחון והיא תשיג אותו כי המארחת לא מסוגלת לנצח 2 ברצף
יתרון (4) 223
21:00

ונציה

מנרסה
(6.5+)
ונציה קבוצה ביתית מצוינת העונה בעוד הספרדים בדיוק להפך, כשהאיטלקים הפסידו רק פעם אחת בבית העונה - הספרדים ניצחו רק פעם אחת בחוץ. ונציה תמשיך ביכולת הטובה בביתה ותעמוד בליין
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(3.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
ארד תיאר את הרגע שבו הבין שהגיע הזמן לעזוב: "אמרתי גם למשפחה, ברגע שנכנסתי לסמי עופר והרגשתי שאני כבר לא במקום הנכון והרגשתי שאין לי חשק להיכנס לאצטדיון, כאב לי להיכנס ולשבת בספסל ולראות את הקהל מעודד ואת המקום שאני הכי אוהב. זה עשה לי ממש רע בנפש, לא יכולתי להישאר יותר".
הוא הוסיף: "מי שעבד איתי שם זה דרור שמשון וכל אנשי הצוות, הם ראו שכבר סבלתי וכבר לא הייתי מסוגל. אמרתי לסוכן שלי שנסיים את ליגת האלופות ושאני לא מסוגל יותר להישאר, אני כבר לא מרגיש בבית, זו הייתה הרגשה נוראית. אשתי אמרה לי שהיא רוצה שאהיה מאושר ושאני לא במקום שעושה לי טוב".


