וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוהד הפועל ת"א חשף אלימות ואיומים ממאבטח. חברת האבטחה: זה הוא שהתפרע

עודכן לאחרונה: 18.11.2025 / 14:47

אחרי שהוצא מהיציע בדרבי, האוהד ספג איומים בוטים מאיש אבטחה: "אחתוך לך את העיניים". הפועל ת"א בתגובה: "התנהגות אנשי האבטחה אינה עומדת בסטנדרטים המצופים"

הפועל תל אביב חוגגת אחרי הניצחון בדרבי: העיר אדומה/@HapoelTLVBC

אוהד של הפועל תל אביב העלה סרטון מקומם לרשתות החברתיות, שבו הוא מתעד כיצד הוצא אתמול (שני) מהיציעים במהלך הדרבי התל אביבי בהיכל מנורה, נלקח לחדר צדדי על ידי מאבטח, ושם ספג ממנו קלות קשות ואיומים בוטים ואלימים. "אני א*יין אותך, אחתוך לך את העיניים, אנשים כמוך צריך ל*יין כשהם נולדים", אמר לו המאבטח.

לאחר מכן האוהד כתב: "ברמה האישית אני לא צריך שום גינוי של הפועל תל אביב. לא צריך את הגב של עופר ינאי, צחי רייכנשטיין, עומרי לוטינגר, בן רובינו וכל סמרטוט וסמרטוט שעובד שם. כבר מהלילה הם מתאמים גירסאות עם חברת האבטחה (שכחתם שהכל מגיע אליי?) לרגע שאחליט לפעול במישור הפלילי. הם הבעיה. איזה גינוי אני צריך מהם? זה כמו שיגאל עמיר יגנה את רצח רבין".

מטעם חברת האבטחה נמסר: "אלה שהזמינו את המאבטחים והתלוננו על התנהגותו של אותו אוהד, היו אוהדי הפועל מאותו יציע, לאחר שזה התנהג כלפיהם בצורה אלימה פיזית ומילולית. התמונה המוצגת מעוותת, הסרטון המוצג הינו חלקי, ולא מוצגות בו הקללות הקשות וההתנהגות של אותו אוהד, גם כלפי אוהדי הפועל עצמם. למרות זאת, הדברים שנאמרו על ידי המאבטח לא מקובלים עלינו והם יתוחקרו ויטופלו על מנת שלא יחזרו שוב. יש לזכור כי הדרבי, אשר הינו אירוע מורכב מבחינת אבטחה, עבר בצורה מופתית - בעיקר בזכות התנהגות נהדרת של אוהדי שתי הקבוצות".

תגובת המועדון: "חברת האבטחה קיבלה במהלך המשחק דיווח על אירוע חריג שבסיומו אוהד הקבוצה הורחק מהיציע. בהמשך התקבל תיעוד של המקרה, שבו נראית התנהגות שאינה עומדת בסטנדרטים המצופים מאנשי אבטחה. הנושא נמצא בבדיקה ובטיפול משמעתי מול חברת האבטחה, תוך הדגשה על החובה להתנהל בכבוד כלפי כלל אוהדי הפועל תל אביב".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully