וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוצה לנצח גם ביציעים: המטרות של מ.ס. אשדוד לקראת מכבי ת"א

עודכן לאחרונה: 18.11.2025 / 11:02

לא לעצור את המומנטום: אשדוד לא מתכוונת לתת לאוהדי האלופה יותר מ-1,700 כרטיסים בתקווה למלא את האצטדיון בקהל מקומי

תקציר: הפועל באר שבע - מ.ס. אשדוד 2:2/ספורט1

מ.ס אשדוד החלה אתמול (שני) במחנה אימונים קצר של ארבעה ימים בשפיים במהלכו היא תקיים משחק אימון מחר מול עירוני קרית שמונה. מי שקיבלו שחרור מהמחנה ויגיעו רק לקראת סוף השבוע הם יוג'ין אנסה ואיברהים דיאקטיה. שניהם טסו לחופשות ובמועדון נתנו להם יותר זמן. אנסה כיוון שהחופשה היא בארצות הברית עם משפחתו שנמצאת שם ודיאקטיה בשל מות אמו.

באשדוד נמצאים כבר עם הפנים למשחק הראשון אחרי הפגרה הארוכה. במועדון יארחו את מכבי תל אביב ורוצים להמשיך את המומנטום החיובי שבו נמצאת הקבוצה מזה תקופה ארוכה. אחרי התיקו בחוץ בטרנר מול הפועל באר שבע, במשחק האחרון המטרה היא לנצח את מכבי תל אביב על כר הדשא, אבל גם ביציעים. במועדון ספורט אשדוד לא מתכוונים לתת למכבי תל אביב יותר מ-1,700 כרטיסים. בעבר במועדון גם הגיעו ל-3,000 כרטיסים שניתנו למכבי תל אביב כמו גם לקבוצות גדולות אחרות שהגיעו לאצטדיון, אלא שהפעם יש תנופה בעיר שבאה לידי ביטוי במשחק האחרון בו ניצחה אשדוד את הפועל חיפה, משחק אליו הגיעו 3,000 אוהדים ותושבים מקומיים, שזכו לכרטיסים והזמנות דרך בתי הספר.

שוב התרגשות בעיר. אשדוד/לירון מולדובן

כעת בגלל הפרופיל הגבוה של המשחק מול מכבי תל אביב הכוונה היא למכור כרטיסים לקהל המקומי, אבל עדיין יש שיתופי פעולה עם מספר בתי ספר בעיר ובקבוצה יחלקו כרטיסים במטרה להביא כמה שיותר ילדים ובני נוער. השאיפה היא להיות עם קהל גדול יותר משל מכבי תל אביב במשחק הזה ולא כבעבר שקבוצות החוץ הגיעו והשתלטו על יותר ממחצית המגרש אומרים הבוקר באשדוד.

  • עוד באותו נושא:
  • מ.ס. אשדוד

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully