אחרי עיכובים, דחיות, מחלוקות ותהליך שיפוץ שנמשך יותר משנתיים, זה רשמי: ברצלונה תשוב לשחק בקאמפ נואו כבר בשבת הקרובה, במשחק הליגה נגד אתלטיק בילבאו.
הבשורה הגיע לאחר שהעירייה העניקה למועדון את רישיון האכלוס 1B, המאפשר להגדיל את הקיבולת ל-45 אלף איש, במקום 27 אלף שהותרו עד כה במסגרת שלב 1A.
במועדון עובדים בשיתוף עם אופ"א על האפשרות לקיים בקאמפ נואו גם את משחק הבית הקרוב מול איינטרכט פרנקפורט (9 בדצמבר). לפי הדיווחים, התנאים הטכניים עומדים בדרישות, אך עדיין דרושה חותמת רשמית מהאופ"א.
בברצלונה לא תיארו לעצמם שהשיפוץ יתארך עד כדי כך. כבר נרשמו מספר תאריכים שנקבעו והוזזו - כולל רצון לחזור ב-29 בנובמבר 2024 במסגרת חגיגות 125 שנה למועדון, וכן שאיפה לשוב למשחק ליגה בדצמבר האחרון. כל אלו לא יצאו לפועל - עד היום.
האוהדים זכו כבר להצצה ראשונית ב-7 בנובמבר, כאשר 23 אלף איש הגיעו לאימון הפתוח הראשון בקאמפ נואו המחודש. כעת זו כבר לא טעימה, אלא חזרה רשמית למקדש הכדורגל של ברצלונה.
