וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניקולאסקו רוצה לפתוח דף חדש. לאזטיץ' יושיט את היד?

17.11.2025 / 15:58

החלוץ המולדבי יחזור לאימוני מכבי תל אביב אחרי שבוע סוער של ביקורת, ריאיונות ושער נגד נבחרת ישראל. במועדון רוצים לראות אותו יותר על כר הדשא והאוהדים בעדו, אבל האם המאמן ייתן לו הזדמנות חדשה?

תיקתקנו, 17.11/ספורט1

אחרי השער שכבש אתמול (ראשון) מול נבחרת ישראל עבור נבחרת מולדובה, יון ניקולאסקו רוצה לפתוח דף חדש במכבי תל אביב. מחרתיים תשוב הקבוצה להתאמן, והחלוץ רוצה הזדמנות אמיתית מהמאמן ז'ארקו לאזטיץ'.

הימים האחרונים היו סוערים סביב ניקולאסקו. סוכנו רפי אפשטיין התראיין בעניינו, וגם ניקולאסקו עצמו, במסגרת ריאיון שניתן לפני המשחק בין הנבחרות, אמר כמה מילים על כך שהוא אינו מבין מדוע הוא לא משותף יותר במדי מכבי תל אביב. כעת החלוץ המולדובי יחזור לארץ וינסה מחדש לתפוס את מקומו בקבוצה, אחרי שנראה שהוא והמאמן לאזטיץ' הגיעו לדרך ללא מוצא.

שער יפהפה מול נבחרת ישראל. ניקולאסקו/אודי ציטיאט

מבחינת מכבי תל אביב, כל האירוע הזה יצא מפרופורציות. בקבוצה קיוו שאחרי לא מעט משחקים בהם הוא לא היה החלוץ המוביל, הוא יחזור להיות בהרכב, כפי שהיה בתחילת העונה בכמה משחקים לפני שנפצע מול הפועל ירושלים בחודש ספטמבר. כעת, במועדון רוצים לראות שלאזטיץ' מצליח לממש הרבה יותר מהשחקן, שכזכור נרכש בקיץ בסכום של 1.3 מיליון יורו.

לאזטיץ' טען במסיבת העיתונאים האחרונה בקריית שלום, לפני התבוסה לבית"ר ירושלים, שניקולאסקו יודע מה צריך כדי לחזור להרכב של מכבי תל אביב. כעת השאלה הפתוחה היא איך השניים יחזרו לפעילות יחד, ואיך הסרבי יצליח להוציא יותר מהשחקן, שכך או אחרת עדיין נחשב בעיני שחקני הקבוצה לסקורר המוביל של מכבי תל אביב.

יתרה מכך, גם המסרים שמקבל ניקולאסקו מאוהדי מכבי תל אביב חיממו את ליבו. הוא שוחח בימים האחרונים עם מספר אנשים ואמר שהוא רוצה להחזיר לקהל שתומך בו בתקופה הזאת, ורוצה מאוד לראות אותו על הדשא.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully