וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירושלים רוצה להמשיך במומנטום נגד "הסוס השחור" של היורוקאפ

17.11.2025 / 15:38

אחרי שישה ניצחונות רצופים בכל המסגרות, יתארחו השחקנים של יונתן אלון ברומניה אצל קלוז' (שלישי, 19:00, ספורט1) ללא ג'סטין סמית' ונמרוד לוי. הרומנים מציגים שורה של אקסים מליגת העל, סקורר חסר מעצורים ובן אלטיט אחד

תיקתקנו, 17.11/ספורט1

כשהיא עם שישה ניצחונות רצופים בכל המסגרות, תנסה מחר (שלישי, 19:00, ספורט 1) הפועל ירושלים להמשיך את המומנטום הנהדר שלה כשתתארח אצל קלוז' נאפוקה הרומנית ב-BT אינה. ירושלים מגיעה למשחק מהמקום השני בבית א' עם חמישה ניצחונות ושני הפסדים, בעוד הרומנים במקום הרביעי בבית עם ארבעה ניצחונות ושלושה הפסדים.

האדומים הגיעו כבר אתמול בשעות הערב לקלוז', כשהיום יערכו את האימון המסכם שלהם באולם בו ייערך המשחק. המשחק מחר יהיה האחרון של האדומים לפני היציאה לפגרת הנבחרות, כשאחריה, כך על פי התכנון, עשויה ירושלים לארח לראשונה בישראל את ונציה.

מי שימשיך להיעדר בשורות ירושלים הוא ג'סטין סמית'. הפורוורד ששיחק לאחרונה בגמר גביע ווינר, וגם שם קיבל רק 9 דקות, סובל מכאבים באכילס, ובמועדון יעניקו לו מנוחה עד לאחר פגרת הנבחרות. כמו כן, גם נמרוד לוי ממשיך להיעדר בשל הפציעה בכף רגלו, כשלגבי מועד חזרתו למגרשים אין עדיין חדש. ג'ארד הארפר, שלא שיחק בניצחון על הפועל גליל עליון בשל מנוחה שקיבל, יחזור לפרקט.

חוזר אחרי המנוחה בליגה. הארפר/אתר רשמי, מיכל בן גיגי, הפועל ירושלים

קלוז' נאפוקה היא אחת הקבוצות המפתיעות ביורוקאפ העונה. "הסוס השחור", כך לפי לא מעט מאנשי היורוקאפ. מלבד פתיחת עונה טובה במפעל, הם משחקים השנה גם בליגה האדריאטית, ומחזיקים במאזן מצוין של ארבעה ניצחונות משישה משחקים.

הקבוצה של המאמן המקומי מיחאי סילבשן, שמאמן את קלוז' כבר עשור, מושתתת לא מעט על הגארדים שלה. דארון ראסל הוא אחד מכוכבי העונה ביורוקאפ עם 23.9 נקודות, 6.9 אסיסטים ו-4.1 ריבאונדים למשחק. מי שמשחק לצידו הוא אקס הפועל באר שבע אייברסון מולינאר, שרושם 15.4 נקודות למשחק, אבל בספק להתמודדות. שחקנים מובילים נוספים הם הפורוורד האוסטרלי הקשוח מיץ' קריק שעומד על 75 אחוז מהשדה העונה, עם 15.6 נקודות למשחק, הסנטר הסרבי הענק (2.13) דושאן מילטיץ' עם 13.1 נקודות ו-8.7 ריבאונדים, וטריי וודבורי עם 10.7 נקודות למשחק.

לקבוצה עוד שלושה נציגים ישראלים. בן אלטיט, הסנטר הישראלי בעל האזרחות הרומנית, שיחק בחמישה משחקי יורוקאפ העונה, אך ברובם בגארבג' טיים. פטריק ריצ'רד, אקס מכבי ראשון לציון, רושם 4.1 נקודות למשחק אחרי כמה שנים נהדרות במועדון, ונייתן מנסה, שהיה חתום אשתקד במכבי תל אביב, אך לא שיחק, משמש כסנטר המחליף.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully