הנבחרת הצעירה עד גיל 21 נחלה אמש הפסד ראשון בקמפיין מוקדמות יורו 2027, לאחר שהובסה 3:0 על ידי נורבגיה, שמדורגת ראשונה ומסתמנת כעת כנבחרת החזקה בבית. אחרי ארבעה משחקים מדורגת הנבחרת של המאמן גיא לוזון במקום הרביעי מתוך חמש נבחרות בבית, עם שלוש נקודות בלבד, אחרי ההפסד הראשון בקמפיין, שלוש תוצאות תיקו רצופות, ונראה שהנבחרת מאבדת את סיכוייה להעפיל ליורו.
בנבחרת זעמו אמש על שיפוטו של הוולשי ארון ווין ג'ונס, ש"המציא", כך אומרים בנבחרת, שני פנדלים לזכות הנורבגים. הראשון נשרק כבר בדקה ה-12 והביא לשער היתרון של הנורבגים, והפנדל השני, שגם הוא נראה שנוי מאוד במחלוקת, בדקה ה-63, סגר למעשה את המשחק.
ביום שלישי תארח ישראל את הולנד במשחק "ביתי" נוסף שייערך בסמוך לבודפשט שבהונגריה, וכל תוצאה פרט לניצחון תוציא את הנבחרת שלנו גם מהמאבק על כרטיס לפלייאוף מהמקום השני.
מאזנה של הנבחרת הצעירה במשחקי מוקדמות היורו בשנתיים האחרונות רע מאוד, ולמעשה מאז שנוצחה על ידי אנגליה בחצי גמר טורניר היורו 2023 רשמה הנבחרת 14 משחקים, בהם הפסידה 10 פעמים, סיימה שלושה משחקים בתיקו וניצחה רק פעם אחת.
