אלון מיכאלי כבש הלילה (בין שישי לשבת) את אוניברסיטת קולורדו עם הצגה גדולה בניצחון של הבפאלוז על פרובידנס 88:97. מיכאלי, עוד לא בן 20, עלה מהספסל במשחקו השני במדי הקבוצה וניפק מספרים מרשימים של 20 נקודות ב-7 מ-15 מהשדה, 1 מ-3 מחוץ לקשת, 5 מ-5 מהעונשין, 6 ריבאונדים ו-2 אסיסטים ב-23 דקות. הוא הוביל את כל קלעי הקבוצה שלו, ששמרה על המאזן המושלם.
מלבד התקשורת המקומית שהתלהבה מאוד מהשחקן במשחקו השני בקבוצה, גם המאמן טאד בויל פירגן לשחקן נבחרת העתודה. "אנחנו יודעים שאלון יכול להיות שחקן מצוין כאן. ידענו את זה כשגייסנו אותו. ברור שהוא לא שיחק במשחק הראשון, כי היה לו נקע בקרסול. במשחק השני היו דקות מוגבלות בגלל בעיית עבירות. הערב הוא סיים".
מאמן היריבה, קים אינגליש, גם שפע מחמאות למיכאלי. "ידענו בדיוק מה הוא יכול לעשות, הוא נראה כמו שחקן חדירה, ממש תופס את הכדור. אבל צפינו בחימום, צפינו בסרטונים מישראל וידענו שהזריקה נראית טוב. אנחנו יודעים מה המהלך המועדף שלו בצבע: כשהוא מרגיש אותך הוא מסתובב לכיוון קו הרוחב. אנחנו יודעים שהוא אוהב ללכת ליד ימין שלו בצבע. הוא שיחק ממש, ממש טוב. כשאתה מביא מקצוענים מאירופה, אתה יודע שהם היו בקרבות האלה ובמשחקים האלה בעבר".
מיכאלי וקולורדו יפגשו בלילה בין שני ושלישי את אלבמה סטייט בניסיון להמשי את פתיחת העונה הטובה שלהם.
