וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לוזון: "נורבגיה מספיק חזקה כדי להתמודד עם ישראל בלי המצאות"

עודכן לאחרונה: 14.11.2025 / 23:18

מאמן הנבחרת הצעירה לא אהב את שני הפנדלים ה"מומצאים" שנשרקו לזכות היריבה: "חבל, נעשה הכל כדי להביא נקודות נגד הולנד"

תיקתקנו, 14.11/ספורט1

הנבחרת הצעירה של ישראל נותרה ללא ניצחון בקמפיין מוקדמות יורו 2027 גם אחרי המפגש עם נורבגיה הערב (שישי), אחרי הפסד 3:0. היריבה קיבלה שני פנדלים מעוררי מחלוקת, והחבורה של גיא לוזון נותרה חסרת תשובות ועם שלוש נקודות אחרי ארבעה מחזורים.

"מתסכל מאוד", הודה גיא לוזון. "במחצית הראשונה אנחנו הגענו לשני מצבים בטוחים, של אבו רומי. היינו מאוד מאוד מארגנים הגנתית בחצי הראשון. המצאה של פנדל גרמה לכך שירדנו למחצית בפיגור. בחצי השני טעות שלנו בפתיחת המחצית, ועוד המצאה של פנדל. נבחרת נורבגיה מספיק חזקה כדי להתמודד עם נבחרת ישראל גם בלי שתי המצאות כאלה, חבל, אבל אנחנו עם הפנים קדימה. החבר'ה נתנו הכל ונעשה את מלא ההכנות למשחק הבא מול הולנד".

מאמן הנבחרת הצעירה של ישראל גיא לוזון/אתר רשמי, ההתאחדות לכדורגל

לקראת המשחק נגד ההולנדים בשלישי: "השחקנים פה הם שחקנים טובים, גם מבחינת יכולות וגם מבחינת האישיות שלהם. גם היום עם כל מה שעברנו במהלך המשחק, הם נתנו הכל עד הסוף. לצערנו הפסדנו, אבל אני בטוח שנבוא למשחק הבא עם מלוא הכח והם יעשו הכל כדי להביא נקודות".

ניב יהושע: "אני מאוד כואב את ההפסד. אני חושב שכל הנבחרת, מהראשון ועד האחרון, כולם רצו, כולם נלחמו, מהשנייה הראשונה ועד האחרונה. לא רוצה לדבר על שיפוט, אבל היו כמה שריקות שאם היה VAR, הוא היה משנה כמה החלטות. באנו לנצח את המשחק, ולא משנה מה היה ואני מאוד מבואס. אנחנו מציגים יכולת טובה, וצריך להיות מרוכזים עד הסוף".

על המשחק ביום שלישי: "אנחנו נראה נבחרת מאוד קומפקטית, שרוצה כל הזמן, נהיה נבחרת מחויבת שיודעת מה היא עושה. כבר שיחקנו איתם אז אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו ואני מקווה שנעשה תוצאה טובה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully