וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו: יאניק סינר נותר מושלם, אוז'ה-עליאסים העפיל לחצי הגמר

האיטלקי שהבטיח את מקומו בשלב הבא בטורניר גמר הסבב עוד לפני ה-3:6, 6:7 (3) על בן שלטון מחכה למפגש עם דה מינור: "לו אין הרבה מה להפסיד - ולי יש המון". הקנדי התגבר על סשה זברב עם 4:6, 6:7 (4)

תקציר מטורניר גמר הסבב: יאניק סינר ניצח את בן שלטון/ספורט1

האלוף המכהן יאניק סינר סינר שמר היום (שישי) על מאזן מושלם בטורניר גמר הסבב, עם 3:6, 6:7 (3) על בן שלטון. האיטלקי, שיסיים את השנה במקום השני אחרי קרלוס אלקראס, הבטיח את הכרטיס לחצי הגמר עוד לפני המשחק האחרון בשלב הבתים, מה שלא מנע ממנו להשלים ניצחון חלק נוסף.

"נגד בן זה תמיד אתגר קשה", אמר סינר. "צריך לקחת את ההזדמנויות הקטנות שיש. כשהוא מתחמם עם הסרב האדיר שלו, אי אפשר לעשות הרבה. אתה חייב לא לוותר, וזה מה שעשיתי. הצד המנטלי היה מצוין. אצטרך להיות זהיר מאוד נגד אלכס, כי אין לו הרבה מה להפסיד - ויש לי המון".

הטניסאי האיטלקי יאניק סינר/רויטרס

סינר יפגוש את אלכס דה מינור בחצי הגמר, בעוד הספרדי יתעמת עם פליקס אוז'ה-עליאסים, שניצח בקרב האחרון על חצי הגמר 4:6, 6:7 (4) את המדורג שלישי סשה זברב. הקנדי העפיל למעמד המכובד לראשונה בקריירה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully