זה רק משחק ידידות, למרות שגם רן בן שמעון וגם מאמן נבחרת ליטא ברחו אתמול מהמונח ידידותי, אבל עבור גבי קניקובסקי זאת תהיה הערב (חמישי, 19:00) הופעה מאוד מרגשת. כבר הרבה זמן שהוא מחכה לפתוח בהרכב נבחרת ישראל. היו התכנסויות רבות בהן בן שמעון השאיר אותו בחוץ. קניקובסקי הפטריוט - זה שלא חשש להביע את עמדותיו בכל הקשור למצב הלאומי - חיכה הרבה זמן לקבל שוב את הזימון לנבחרת ובוודאי שהתרגש אתמול כשנאמר לו שהוא יפתח הערב ב-11.
ההחלטה שלו לעזוב את ישראל ולעבור להונגריה התקבלה אחרי לבטים כבדים. מכבי תל אביב לחצה ורצתה אותו בחוזה חדש אבל היא לא התקרבה לסכומים שהציעו לו בפרנצווארוש. חוזה לשלוש שנים, 600 אלף יורו נטו לעונה, תחת רובי קין שמאוד מעריך אותו ועם הזדמנות טובה לקפוץ מהונגריה ליעד יותר אטרקטיבי. ולמרות ההתקדמות הזאת משהו שם מאוד הציק. הגעגועים לנבחרת ישראל היו גדולים. החולצה עם דגל המדינה עליה היא משהו שהוא כל כך רצה ללבוש שוב.
רגיל (5) 49
19:00

ליטא

ישראל
למרות הסגל הכביכול חסר ועצם העובדה שמדובר במשחק ידידות בלבד, ישראל עדיין עדיפה משמעותית על ליטא, וזוהי ההזדמנות של מי שלא מרבים לפתוח בנבחרת להוכיח את עצמם גם במדים הלאומיים. ניצחון ישראלי
יתרון (5) 139
21:00

הכוכב האדום בלגרד
(2.5+)

מונאקו
הכוכב אחרי הפסד מפתיע לדובאי והיא חוזרת הביתה למשחק מול אחת הקבוצות הטובות במפעל. מונאקו הפסידה לפרטיזן, ויוצאת לעוד משחק קשוח מאוד. בסיטואציה שנוצרה, הכוכב תבוא חדה יותר, ובבית, היא אמורה לקחת את המשחק
יתרון (5) 151
21:00

פנרבחצ'ה
(1.5+)

הפועל תל אביב
הטבלה לא משקרת כשהפועל תל אביב מוליכה אותה, ולמרות שהאווירה הביתית במינכן תעזור מאוד לפנרבחצ'ה כאן, הפועל תל אביב פשוט טובה יותר ותנצח כאן
יתרון (6) 71
18:00

אנגולה
(2+)

ארגנטינה
הארגנטינאים כמובן נבחרת טובה יותר ומוכשרת יותר אך עלולה להיות מופתעת מהיריבה בצד השני בלא מעט היבטים. אנגולה לא תובס כאן
רגיל (6) 145
19:45

ישראל עד 21

נורבגיה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל לא הצליחה לנצח עד כה וסיימה שלושה משחקים רצופים בתיקו. נורבגיה מוכשרת יותר, מציגה הגנה מצוינת במשחקיה האחרונים ותדע להכריע את המשחק לטובתה
יתרון (6) 184
21:30

אולימפיה מילאנו
(3.5+)

אולימפיאקוס
מילאנו בביתה יכולה לעשות בעיה לכל קבוצה. היא מעוניינת להשתלב באחד מעשרת המקומות הראשונים ואולימפיאקוס הלא יציבה, יכולה להסתבך.
לפני לא מעט התכנסויות בן שמעון צלצל או שלח הודעה והסביר מדוע הוא לא כולל אותו בסגל. קניקובסקי, גם אם לא הבין, אף פעם לא הביע כעס או הגיב בצורה קיצונית. גם לקראת ההתכנסות הזאת האחרונה בקמפיין מוקדמות הגביע העולמי 26 לא היה ברור אם הוא יוזמן. אבל הנסיבות גרמו לזה שהפעם הוא יגיע לקובנה מבודפשט בלי שיידע מה הסיכוי שלו לפתוח הערב.
בפרנצווארוש הוא עושה חיל. באחרונה הפך לשחקן דומיננטי. כזה שהתקשורת מבקשת לשמוע אותו אחרי משחקים. ועדיין חלון הראווה של קניקובסקי זו הנבחרת. כשרן בן שמעון מדבר בקובנה כבר יומיים על זה שהקמפיין הבא למוקדמות יורו 28 מתחיל דרך שני המשחקים האלה, היום בליטא וביום ראשון מול מולדובה, קניקובסקי מקשיב היטב. הוא רוצה להיות שם כל הזמן ולא לקבל את הזימון כשמישהו חסר.
מכבי תל אביב התחילה את העונה מצויין בלעדיו. כריסטיאן בליץ' כיסה גם את חסרונו אבל עכשיו כבר כמה משחקים שהסרבי פצוע והגעגועים של מכבי תל אביב לקניקובסקי מורגשים. הוא ישחק הערב לצד אליאל פרץ. חסרונם של מנור סולומון וענאן חלאילי וגם הפציעה של עומרי גנדלמן, פינו מקומות בקישור וקניקובסקי יעוט עליהם במטרה לא להישאר יותר בחוץ כשמזמינים סגל לנבחרת ישראל.


