וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עיתונאי הספורט הוותיק מנחם כהן הלך לעולמו בגיל 73

12.11.2025 / 13:00

אחד הכותבים השנונים שידע הספורט הישראלי הלך לעולמו לאחר מאבק במחלה קשה. היה ידוע באהדתו להפועל חולון, שהכריזה עליו בחודש מאי האחרון כ"יקיר חולוניה": "מחבקים באהבה גדולה את משפחתו"

תיקתקנו, 12.11/ספורט1

העיתונאי הוותיק מנחם כהן הלך היום (רביעי) לעולמו לאחר מאבק במחלה קשה בגיל 73. כהן, בן העיר חולון, שהיה בעל טור במשך שנים ארוכות בעיתון מעריב, היה אחד מעיתונאי הספורט השנונים ובעלי חוש ההומור ייחודי בנוף הישראלי.

הלווייתו של כהן תצא מחר בשעה 13:00 מבית העלמין דרום חולון ברחוב הקוממיות.

בהפועל חולון, שכהן נהג לפקוד את משחקיה במשך שנים ארוכות, ספדו לו היום: "מועדון הכדורסל הפועל 'נתנאל' חולון מרכין ראש עם היודע דבר פטירתו של מנחם כהן, אוהד הקבוצה ויקיר המועדון", נכתב בהודעתה של חולוניה, "מנחם כהן ליווה את הקבוצה במשך למעלה מ-60 שנים באהבה רבה וללא גבולות".

מנחם כהן ז"ל/מגד גוזני

"גם בכובעו הנוסף כעיתונאי ובעל טור דאג מנחם להעביר בשפתו השנונה והציורית, המרגשת והמשעשעת, את אהבתו הרבה לחולוניה. באופן לא רשמי מנחם היה ההיסטוריון של הפועל חולון עם סיפורים זכרונות וידע בלתי נגמר. בחודש מאי האחרון זכינו לארח את מנחם בהיכל ולהעניק לו את תואר יקיר חולוניה, כבוד לו היה ראוי, במה שהיה משחקו האחרון בהיכל. אנו מחבקים באהבה גדולה את משפחתו של מנחם ומשתתפים בצערה הגדול. יהי זכרו ברוך".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully