וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יונתן אלון: "הראינו שיש לנו את האופי להשתלט על המשחק"

12.11.2025 / 7:00

הפועל ירושלים רשמה ניצחון חמישי ברציפות בכל המסגרות כשהביסה את נפטונאס הליטאית. המאמן: "מקווה שזה משחק אחרון בבלגרד"

תקציר: הפועל ירושלים - נפטונאס 93:110/ספורט1

הפועל ירושלים המשיכה אמש (שלישי) במומנטום המצוין שלה בתקופה האחרונה עם ניצחון חמישי ברציפות בכל המסגרות, 93:110 על נפטונאס קלייפדה הליטאית ביורוקאפ. ירושלים עלתה למאזן 2:5 בבית, כרגע במקום השני כשרק בחצ'שהיר מקדימה אותה.

במשך כמעט שלושה רבעים ירושלים נראתה לא טוב, והייתה תחושה כי האופוריה מגמר גביע ווינר משפיעה. האדומים, שהופיעו ללא ג'סטין סמית', פיגרו מול החבורה הקשוחה שממול, כש-2 דקות לסוף הרבע השלישי התוצאה עמדה על 74:83 לנפטונאס. אלא שמכאן ועד לסיום רצה החבורה של יונתן אלון 10:36 וסגרה את המשחק עם ניצחון נאה.

קשיוס ווינסטון היה האיש של ירושלים עם 35 נקודות, ג'ארד הארפר הוסיף 21 נקודות ואנתוני לאמב עודד רבים מאנשי הקבוצה כשקלע 17 והוסיף 8 ריבאונדים.

בפער מעל כולם. ווינסטון/אתר רשמי, מיכל בן גיגי, הפועל ירושלים

"שמח שניצחנו את המשחק, חבל שלא שמרנו שלושה רבעים, אבל הראינו את האופי לנצח את המשחקים בסוף. לבוא לשמור ולהשתלט על המשחק, שמח שעשינו את זה וחזרנו עם הניצחון. עם כל השאר צריך להתקדם והראש לעבר גליל עליון", אמר המאמן יונתן אלון, "אני מקווה שזה המשחק האחרון שלנו בבלגרד, המון תודה לאנשים פה, שטיפלו בנו יפה. אנחנו מעריכים את זה, בטח בתקופה שישראל לא אהובה בעולם. אנחנו חוזרים לשחק מול האוהדים שלנו בבית, אנחנו צריכים שהם ילוו אותנו כמו שהם חיבקו אותנו בגמר גביע ווינר".

ווינסטון המצטיין הוסיף: "זה היה מאבק טוב, עשינו מהלכים גדולים בשלב מסוים שעזרו לנו לקחת את הניצחון. כולם הופיעו כשהיו צריכים אותם. אני מרגיש נהדר, נהניתי על המגרש, אנחנו מחברים כמה ניצחונות כבר, וננסה להמשיך במומנטום".

sheen-shitof

עוד בוואלה

רוצים להנות מאינטרנט מהיר וחבילת טלווזיה בזול? זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

המשחק האחרון בבלגרד? הארפר/אתר רשמי, מיכל בן גיגי, הפועל ירושלים

בירושלים צפויים להעניק לסמית' מנוחה במשחק נגד גליל עליון ולאחר מכן לקבל החלטה האם לשתפו במשחק האחרון באירופה לפני היציאה לפגרת הנבחרת נגד קלוז' בחוץ. סמית' סובל מכאבים באכילס, ובקבוצה מניחים שעם מנוחה נכונה הוא יוכל לחזור למשחקים בעוד מספר שבועות כשהוא כשיר לחלוטין.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully