בהפועל פתח תקוה נרגעו הבוקר (שלישי) לאחר שהגיעו תוצאות צילום האולטראסאונד של הקשר יונתן כהן, והתברר שהקשר סובל מכיווצים בלבד בשריר הירך האחורי ולא מדובר בקרע. על פי ההערכה הראשונית במועדון, כהן צפוי למנוחה של שבוע עד 10 ימים וינצל כעת את הפגרה כדי להחלים מהפציעה.
כזכור, נפצע הקשר במהלך המחצית הראשונה והוחלף בדקה ה-31, במשחק התיקו נגד הפועל חיפה בסמי עופר, דווקא לאחר שפתח טוב את המשחק וכבש את שערו הראשון בקבוצה, כבר בדקה השנייה. בקבוצה חששו שמדובר בקרע, בשל העובדה שכהן לא עשה הכנה לעונה עם קבוצה ורק לאחרונה שב לשחק, אולם אמש כאמור, הוא עשה צילום אולטראסאונד ומסתבר של מדובר בפציעה חמורה.
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
שני שחקנים משמעותיים צפויים לשוב להרכב הקבוצה, במשחק הקרוב שאחרי הפגרה, נגד מכבי חיפה. ג'וסלין טאבי נמצא בשלבי החלמה מתקדמים ואמור לשוב בקרוב לאימונים וכן צ'אפיוקה סונגה, שהחמיץ את המשחק האחרון, לאחר שהמריא לזמביה לשהות לצד משפחתו שעברה מקרה טראגי במשפחה.


